FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Un fost oficial al FRF e sigur că Gigi Becali a salvat Steaua: „CSA nu poate juca în Liga 1”

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003
Gigi Becali a preluat Steaua în 2003

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:13

Gheorghe Chivorchian, fost secretar general al FRF, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Fost conducător și-n Liga 1, Chivorchian spune că finanțatorul FCSB a salvat echipa când a preluat secția de fotbal la începutul anilor 2000. Mai mult, acesta spune că Steaua nu poate juca în Liga 1 atât timp cât aparține de Ministerul Apărării Naționale.

„CSA Steaua nu poate să evolueze în Liga 1. Nu poți să evoluezi în prima ligă dacă ești echipa departamentală. Stadionul este al statului, nu al Armatei. Opinia mea este că acest club al Armatei, dacă va ajunge să facă pasul în prima liga, va trebui să găsească o variantă, așa cum a găsit-o Becali când a preluat clubul. Asta a însemnat atunci salvarea fotbalului la Steaua.

Daca Becali n-ar fi preluat secția de fotbal, probabil că ar fi dispărut. Pot să vorbesc în calitate de fost jucător al echipei. Dacă Gigi n-ar fi preluat fotbalul, probabil că era în situația în care se află acum Dinamo sau chiar într-una mai delicată”, a declarat Chivorchian la Pro X.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Concurență pentru Gigi Becali! Craiova a intrat pe fir pentru jucătorul dorit de FCSB: „Suspectez o strategie”

Noul jucător de la FCSB, bulversat de decizia lui Gigi Becali: „Credeam că mă cheamă să-mi mărească salariul!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
custeauamereu24
custeauamereu24  •  17 Aprilie 2020, 15:11

Nu înțeleg de ce unii oameni vor sa nege aceasta realitate. Este foarte adevărat ce spune Chivorchian. Și e dureros ca sunt unii oameni care refuza sa spună aceste lucruri sau pur și simplu nu vor sa se bage. Dar probabil refuza sa spună pentru a nu fi catalogați drept oameni ai lui Becali sau altfel. Dar fac o mare gresala, prin faptul ca refuza sa se implice in acest caz, fac rău fotbalului. E trist ca nici FRF sau LPF nu fac nimic. De ce le frica ? Echipa din Liga 1 e Steaua. Stau și se uita cum un club mare moare. Raul oricum a fost făcut, tocmai pentru ca au stat impasibili. Ce e in Liga a 4-a nu e Steaua. Este un club înființat in 2017 cumpărând Regal Sport Ferdinand.

custeauamereu24
custeauamereu24  •  17 Aprilie 2020, 15:41
Postat de carol_k pe 17 Aprilie 2020, 15:22

Chivorchian, fost locotenent in ale blaturilor cu Tata Jean, Viorel Paunescu si Dragomir sa vorbeasca despre FCSB, Clinceni, Voluntari, Chiajna, adica despre echipele din Ilfov. Despre Steaua sa vorbeasca Lacatus, Piturca, Tudorel, Balint, Bumbe adica cei care au adus marele trofeu european in Ghencea. Lasati voi Steaua ce are si ce nu are voie, nu sunteti voi in masura sa decideti asta.

Adică fix cei ce au o problema cu FCSB :)) Piturca - a plecat cu scandal de la echipa, purta tricou cu FCSB când antrena echipa. A fost la echipa când echipa a fost preluată de prietenul lui Păunescu, a antrenat echipa ultima oară in 2011, s-a trezit in 2017 sa spună ca echipa din Liga 1 nu e Steaua. Pana acum era :)) Tușierul - Steaua nu l-a luat pe fiul lui, supărare mare. Mai nou de când pana și CSA l-a refuzat pe fiul lui, a făcut un pas in spate și de acolo. Bumbescu - a fost la Steaua, nu a făcut nimic și nu a plecat in cel mai frumos mod. acum papa niște bănuți de la CSA, logic sa fie fidel :)) Lacatus - a antrenat echipa de atâtea ori. S-a trezit după 16 ani sa spună ca echipa pe către a antrenat-o nu e Steaua. Tocmai pentru ca primise un loc călduț la CSA. Ăștia sunt împotriva Stelei. Restul nu prea sunt. Poate vor fi dacă le arunca cineva un os. In rest toți știu adevarul. Acela ca echipa din Liga 1 este Steaua.

3195619450472811
Marian Dumitrascu  •  17 Aprilie 2020, 14:11

ADIBAS NU ESTE ADIDAS PENALILOR

Vezi toate comentariile (12)
Comentează