FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE E oficial! Unde s-a transferat Ghezali și câți bani primește Dinamo

Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo, foto: Imago Images
Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 13:31 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 17:50

Dinamo a anunțat despărțirea de Lamine Ghezali (24 de ani). Extrema dreaptă va merge la Levadiakos, liderul din eșalonul secund, iar dacă va promova va evolua contra lui PAOK Salonic și Răzvan Lucescu. „Câinii” se aleg și cu 50.000 de euro din tranzacție.

UPDATE. ORA 17:45: Lamine Ghezali s-a despărțit de Dinamo

Cei de la Dinamo au anunțat despărțirea de Ghezali pe pagina oficială.

„Mulțumim, Lamine Ghezali! Dinamo 1948 București și Levadiakos FC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului francez Lamine Ghezali (24 de ani) la clubul din liga secundă a Greciei. 

Lamine Ghezali a jucat 21 de meciuri în acest sezon competițional pentru Dinamo, 17 în SuperLigă și 4 în Cupa României. Lamine Ghezali nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului principal Željko Kopić. 

”Pentru mine, Dinamo a fost o etapă importantă în carieră, am realizat lucruri frumoase aici. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult în acest sezon. Dinamo merită să rămână în prima ligă! Le urez succes băieților și sunt alături de club, de suporteri, de toți dinamoviștii!", a spus Ghezali după semnarea actelor de transfer. 

Golgheter al echipei noastre în sezonul trecut, cu 13 reușite în toate competițiile, Lamine Ghezali a adunat 52 de jocuri în tricoul alb-roșu. Mult succes în carieră, Lamine Ghezali!”, a apărut pe pagina de Facebook a „câinilor”.

Până să mai aducă un nou vârf sub comanda lui Zeljko Kopic, Dinamo face curățenie în lot! Clubul a ajuns la un acord cu Levadiakos, liderul din divizia secundă din Grecia, pentru transferul definitiv al lui Lamine Ghezali, 24 de ani, la gruparea elenă. Informația prezentată de Fanatik a fost confirmată de Andrei Nicolescu, administratorul special al roș-albilor, pentru GSP.ro: „Mai avem nevoie de semnătura lui, atât”.

Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”
INTERVIU GSP
Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”

Dinamo face și-o afacere cu Lamine Ghezali: părțile nu ajung la comisii, clubul ia 50.000 de euro, plus eventuale procente

Ghezali nu a dorit să meargă la CSA Steaua, în eșalonul secund din România, în condițiile în care ”câinii” îl propuseseră și acolo. Totodată, a avut și alte oportunități de a continua în țară, dar în liga a doua, ceea ce nu i-a convenit.

S-a ivit ocazia de a merge în Grecia, iar Ghezali mai trebuie doar să semneze actele transferului. Dinamo se va alege și cu 50.000 de euro din tranzacție, la care se adaugă 20 la sută procente la revânzare.

Bucureștenii nu doar că eliberează un loc pe lista A de la LPF pentru un atacant ce urmează să fie semnat zilele viitoare, dar închide situația cu un jucător care a contribuit din plin la promovare, evitând un iureș pe la comisii.

21de meciuri a strâns Ghezali în actuala ediție de campionat, nu a reușit vreun gol sau vreun assist

Lamine Ghezali din ”B” a strălucit, a fost decisiv pentru promovare

Ghezali este în Grecia pentru vizita medicală și actele ce trebuie iscălite. Lamine a fost decisiv în ediția precedentă pentru Dinamo, când echipa a promovat, însă în actuala stagiune nu s-a remarcat cu nimic notabil.

Ovidiu Burcă l-a adus în august 2022 de la ”satelitul” celor de la St. Etienne, fotbalistul ofensiv venind liber de contract. După o primă parte a sezonului ștearsă în eșalonul secund, s-a dezlănțuit în primăvara 2023.

A fost decisiv în play-off și mai ales în dubla de la baraj cu FC Argeș (6-2, 2-4), când a înscris 2 goluri și a reușit 2 assist-uri, respectiv 1 gol.

13goluri în 31 de meciuri a reușit Ghezali pentru Dinamo în ediția precedentă, având și 5 assist-uri

Citește și alte știri:

OFICIAL Dinamo tocmai a anunțat plecarea unui fotbalist de bază în „era” Burcă: „Vă mulțumesc! Am înțeles alegerea lui Kopic”

EXCLUSIV Ultimul sosit la Dinamo anunță: „N-am venit să mă mulțumesc cu statutul de rezervă. Frate, trebuie să ieși din zona de confort!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  31 Ianuarie 2024, 21:39
Postat de Catalynn.15 pe 31 Ianuarie 2024, 18:40

Așa doar de dragul discuției: câți ani crezi ca va avea Randumb atunci!? :-))))) Ma tot bate la cap sa fac pariu cu el, deși știm ca e un om fără cuvânt. Așa ca i-am propus unul: dacă se desființează “clona Cesea” anul ăsta, așa cum tot ne amenința pe aici, io mă retrag, dacă nu, să dispară el! :-)))) Cred ca îți dai seama ca a fugit mai tare decât de Parcul Carol când i-ai dat tu întâlnire acolo. :-))))

Ala era bakunin ..ala era mai violent decat randoom ...stii ce a zis randoom odata ..cand a ajuns Man la fcsb ....ca ii aduce aminte de Lacatus cand era junior :)))))))))))))))))))))) ...iti dai seama asta la 2 luni se uita la meciurile Stelei :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) la 4 luni tasta pe gsp :))))))))))))))

therealreddog33
therealreddog33  •  31 Ianuarie 2024, 18:47
Postat de sadiku_is_back pe 31 Ianuarie 2024, 15:39

Adevarat !!! Respect un dinamovist adevarat si sincer !!! Am avea sanse foarte mici sa prindem un meci de baraj ....foarte mici ....eu am sperat ca or sa aduca jucatori buni sa faca diferenta ...dar se pare ca nu este asa ...i-au mai dat si pe Ghezali si Gorca cei care ne puteau ajuta in liga a 2 a sa promovam repede !!

Or fi bunicei ăștia nou veniți, incă nu mi-am format o parere, deocamdată nu o arată. Sunt si nepregătiți, nu au mai jucat de jumate de an, au nevoie de 1-2 luni să își revină. Timpul ăsta nu-l mai avem. Exact aceleași greșeli le-am făcut și acum 2 ani, tot cu Bucurică la butoane. Ăsta va rămâne acolo cât sunt bani de muls de la club, indiferent cum. Pinocchio Nicolescu e doar de fațadă, l-au pus doar să dea din gură aiurea prin presă, nu are nici o putere în club. Toată chestia cu R&W e doar o poveste de adormit copiii, nu renunță Bucurică Pecehaș la ciolan.

Catalynn.15
Catalynn.15  •  31 Ianuarie 2024, 18:40
Postat de sadiku_is_back pe 31 Ianuarie 2024, 15:34

vecine ai dreptate ...AFC Steaua a fost adevarata Steaua !! ( d-zeu sa o odihneasca ) ....Noi inca nu am ajuns precum ''Steaua '' , dar nu suntem departe !! Si eu mi-as dori un proiect precum cei de la CSA Steaua !!! Si daca se va intampla asa ...eu o sa tin cu echipa care detine stadionul si palmaresul !!! Eu nu sut randoom sau luciann ... cu toata ca o sa fie o clona ...asta este realitate ...Voi sunteti o Clona iar fcsb este o imitatie ieftina, o chinezarie :))))) !!! Oricum voi o sa va ridicati, iar Fcsb o sa se desfiinteze dupa ce n-o sa mai fie nea Gigi !! Iar Randoom tot prost o sa fie :)))))))))))))))))

Așa doar de dragul discuției: câți ani crezi ca va avea Randumb atunci!? :-))))) Ma tot bate la cap sa fac pariu cu el, deși știm ca e un om fără cuvânt. Așa ca i-am propus unul: dacă se desființează “clona Cesea” anul ăsta, așa cum tot ne amenința pe aici, io mă retrag, dacă nu, să dispară el! :-)))) Cred ca îți dai seama ca a fugit mai tare decât de Parcul Carol când i-ai dat tu întâlnire acolo. :-))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează