FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL

VIDEO Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”

Gică Hagi, în conferința de sâmbătă
Gică Hagi, în conferința de sâmbătă

Articol de , - Publicat sambata, 05 august 2023 13:52 / Actualizat sambata, 05 august 2023 14:06

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul Constanța, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul (duminică, ora 18:15). Tehnicianul „marinarilor” a vorbit despre modul în care va aborda duelul de pe „Ilie Oană”, apoi a fost întrebat și despre alte subiecte de actualitate de la echipă: venirea lui Budescu, parcursul din Conference.

Hagi a ținut să le bată obrazul oamenilor de fotbal care au pus la îndoială valoarea adversarului întâlnit în Conference League. Constănțenii i-au eliminat cu greu pe armenii de la Urartu, 6-4 la general, iar antrenorul campioanei a venit cu câteva replici acide, la două zile după meci. 

VIDEO. Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta”

„S-a spus că echipa cu care am jucat noi e o echipă de Liga 2 sau Liga 3... Rușine să le fie celor care au spus asta! Anul trecut, campioana Armeniei a bătut-o pe CFR Cluj (n.r. - Pyunik Erevan). Ultima oară când am jucat cu naționala acolo, am pierdut. V-ați dus în ridicol spunând asta! 

Urartu a fost o echipă cu jucători talentați, care a știut să paseze. Toate țările din Europa au progresat, dar noi, românii, am regresat! E un adevăr pe care trebuie să-l zicem. 

Găsiți voi răspunsul, eu nu mă pricep! Dar vă spun eu... banii, bugetele, conducătorii! Conducătorii trebuie să producă bugete, să aducă bani, să aducă finanțare. Nu uitați că, de 14 ani, eu muncesc cu 500 de euro salariu! Chiar am muncit și chiar am produs. Am investit mult în academii, am avut cel mai mare buget la academii. De asta am câștigat atâtea titluri naționale.

Ce naiba sărbătorim?
editorial
Ce naiba sărbătorim?

(...) Am jucat la 1.200 de metri altitudine (n.r. - în Armenia), e groasă! Nu e ușor! Dar echipa a arătat că are talent și a revenit. Dar mai zic ceva... Domnilor, nu contează cum începi, contează cum termini!”.

Hagi: „Încă suntem un club mic, dar orice realizare de aduce încredere”

Despre următorul adversar din Conference League, Flora Talinn, antrenorul Farului a afirmat: 

„Nu suntem o echipă experimentată pe plan european, dar trebuie să fim noi, să fim inspirați în alcătuirea formulei. Trebuie să reacționăm așa cum am făcut-o la Erevan, unde am arătat că merităm să fim unde suntem. Suntem încă un club mic, care nu avea până acum o mentalitate de campioană. Pentru noi, orice tur trecut e o realizare, e ceva care ne aduce încredere”. 

Iată ce „sărbătorim”
EDITORIAL RADU NAUM
Iată ce „sărbătorim”

Despre partida cu Petrolul, Hagi a spus: 

„Întotdeauna am avut meciuri grele cu Petrolul. Vrem trei puncte! Sperăm să fim mai concreți și mai pragmatici, să ne gândim mai mult la rezultat. Nu e ușor să joci din trei în trei zile, dar sperăm să arătăm bine și să facem un meci bun. Bassong și Kevin Doukoure n-au venit cu noi, vom vedea ce formulă va folosi. 

Mai am nevoie de timp să mă decid cu ce echipă voi începe. Am greșit ultima etapă acasă (n.r. - cu Poli Iași, 1-3) dar așa e fotbalul, bine că am făcut două rezultate foarte bune în cupele europene. Acum trebuie să ne gândim la campionat, avem nevoie de puncte. Nu toți jucătorii sunt pregătiți fizic, nu toți sunt la același nivel. Trebuie să găsim formula ideală pentru a produce rezultate”. 

Gică Hagi: „Sperăm să-l facem pe Budescu să dea randament. Nu depinde doar de el”

Hagi speră că-i va redresa cariera lui Budescu: „Nu trebuie să mai vorbim de jucătorul Budi, știm ce fel de jucător este, important e să-l aducem la ritmul și intensitatea la care trebuie să fie. El trebuie să aibă în spate o echipă bună, care să-l pună în situații care să-l avanteze. 

Pretențiile au crescut la Constanța, e un vestiar exigent aici. E un mediu bun, sperăm să-l facem să se simtă bine cu noi și să dea randament. Dar nu depinde totul de el. E un joc colectiv. Au apărut multe informații, dar vă spun eu că noi am fost primii care l-au ofertat. Când se duce la alții, lumea spune că e cel mai bun. A venit la noi, iar lumea spune că e slab. 

Va apărea în echipă, probabil, la meciurile următoare, i-am zis că nu e bine să apară acum, cu Petrolul”. 

Întrebat despre zvonurile privind o plecare a lui Tudor Băluță la Rapid, Hagi a răspuns: „Vă rog frumos, avem meci. Nu mă gândesc la cine va pleca, o să auziți la momentul potrivit dacă va pleca cineva”.

Citește și alte știri de actualitate: 

Nelu Varga „incendiază” derby-ul cu FCSB: „Stați cuminți, noi luăm titlul! Să vedeți ce aduc”

Mihai Stoica a apărut în Ghencea și a făcut un apel la adresa suporterilor FCSB: „Avem o mare provocare”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (51)
marianulvich
marianulvich  •  08 August 2023, 18:21

Oamenii nu sunt produse, foooarte important.nici nu mai are rost sa vorbim la cum gandesti????.( apropo, te contrazici singur sau iti raspunzi , cum vrei sa privesti; Brigthon tocmai a mai cumparat un jucator , dupa " teapa" Baluta) . rezon.

polistul68
polistul68  •  06 August 2023, 13:26

Doar o intrebare pt dl hagi...cum a.ti reactionat cand nationala a pierdut in Armenia ? Ce cuvinte grele a-ti spus ? Cum a-ti jignit munca celor de la nationala ? Nu sunt fan Edi Iordanescu..si mai putin Burleanu....dar Hagi de ceva timp, critica mereu antrenorul de la nationala..indiferent de numele lui...tot timpul ne spune ca nu e bine, tot timpul da sfaturi, tot timpul trage semnale de alarma..dar el, ce face CONCRET ? Cum joaca echipa lui contra armenilor ? I-a palcut ce a vazut ? Il multumeste jocul prestat ? Il multumeste conditia fizica a jucatorilor pe care EL in pregateste ? E usor sa critici si sa dai sfaturi...mai greu e sa faci CONCRET ceva.

johny2003
johny2003  •  06 August 2023, 00:04
Postat de parachioara5 pe 05 August 2023, 19:04

...jonny fi calm ...sa nu se rupa ceva in tine ...ai grija cu tensiunea ...sa ti fie rusine ...in loc sa i sorbi vorbele din gura idolului tau ...mai bine ai face altceva ...

Chiorule! Vezi-ti de prostiile tale! Lasa atacul la persoana! Fa-ti transplant de creier...ca e chior! )))))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close