FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi explică de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: „Mai trebuie să vrea să mai joace”

Constantin Budescu nu pare afectat de situația de la Farul
Constantin Budescu nu pare afectat de situația de la Farul

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 10:40 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 11:06

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a spus la finalul meciului cu CFR Cluj (5-1) că pe Budescu „îl ai ca să joace, nu să-l ții pe bancă”. GSP.ro a anunțat în exclusivitate plecarea „Magicianului” de la Farul.

Farul a surclasat-o, vineri, pe CFR Cluj, scor 5-1. La final, antrenorul constănțenilor, Gheorghe Hagi, s-a referit și la plecarea lui Constantin Budescu din club, anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor chiar în ziua meciului.

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”
CFR CLUJ
MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Hagi i-a mulțumit lui „Budi” pentru ajutorul dat în prima parte a campionatului, dar a admis că, ulterior, colaborarea n-a mai mers așa cum și-ar fi dorit ambele părți.

Gică Hagi: „Casa lui e aici, are un prieten în mine”

„Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După, ușor-ușor, lucrurile n-au mers cum ne doream și noi și el. Pe Budescu îl ai să joace, altfel nu-l ții pe bancă.

Mai trebuie să vrea să mai joace. A fost bine, i-am zis că, oricând vrea, casa lui e aici, are un prieten în mine și tot timpul rămâne loc de bună ziua", a comentat „Regele”. 

Constantin Budescu jucat pentru Farul mai puțin de 8 luni!

Practic, aventura lui Constantin Budescu pe malul Mării Negre s-a încheiat după nici 8 luni. Tras pe linie moartă în acest an, veteranul de 35 ani decarul n-a făcut parte din lotul constănțenilor la precedentele două jocuri, Gică Hagi anunțând că este accidentat.

Budi și-a luat la revedere de la colegii săi în această săptămână și a plecat la Ploiești, pentru a-și rezolva unele probleme personale. Contractul lui cu formația de pe Litoral expiră la finalul campionatului și nu va mai fi prelungit, iar managerul tehnic al Farului a anunțat că se va baza pe jucătorii tineri în lupta pentru locul 2.

Foarte bun doar toamna trecută, declin accentuat în iarnă

Adus la începutul lunii august a anului trecut la Constanța, fostul internațional și-a pus amprenta rapid asupra evoluțiilor alb-albaștrilor. A contribuit la revenirea în clasamentul Superligii, trecându-și în cont 6 goluri și 7 pase decisive. În plus, a ajutat echipa pe plan european, înscriind de două ori și servindu-și decisiv în trei rânduri coechipierii în preliminariile Conference League.

În finalul sezonului regulat a dispărut din formula de start, apoi a bifat doar 7 minute în cele patru etape din play-off, în duelul cu FCSB. Motivele pentru care Gică Hagi nu a mai apelat la serviciile sale au fost evoluțiile slabe din teren și lipsa de implicare de la antrenamente.

Mai mult, în ultima perioadă s-a remarcat prin aparițiile extrafotbalistice pe rețele sociale. S-a filmat cântând în mașină sau făcând pe DJ-ul și a șocat după ce s-a vopsit blond.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gică Hagi: "Farul m-a crescut. Sunt netransferabil. Farul forever. Gică Popescu poate veni la Craiova. E de-al vostru"

Mai puteți citi:

Bani pentru o lume mai rea

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close