FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi era să își piardă hotelul pentru Viitorul! Detalii incredibile despre investițiile „Regelui”

Gică Hagi a făcut-o campioană pe Viitorul +17   FOTO
Gică Hagi a făcut-o campioană pe Viitorul

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 12:17 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 14:10

Ioan Becali a vorbit despre proiectul lui Gică Hagi de la Academia Hagi și a dezvăluit ce sacrificiu era dispus să facă. 

Potrivit impresarului care în trecut a colaborat cu Hagi, „Regele” era gata să vândă Hotelul Iaki din Mamaia pentru a investi în Academia Hagi, înființată în 2009.

Veste horror pentru Liga 1 » Campionatul poate fi oprit într-o săptămână fără acordul FRF și LPF!

Giovanni Becali: „Hagi a avut un curaj cutremurător”

 „Hagi a jucat și s-a antrenat ca niciodată între 30 și 36 de ani. A văzut că asta e meseria care îi poate aduce banii ca să facă ce visa, adică un club de fotbal. Până la 30 de ani nu avea banii pentru a face un club de fotbal. A riscat foarte mult și a avut o teamă! 

Hagi era decis și a fost aproape să vândă hotelul pe 12-15 milioane de euro ca să bage banii în infrastructură, în această aventură! Și avea doi copii, soție, avea o responsabilitate pentru familie. A avut un curaj cutremurător. Nu am crezut niciodată... 

Îi ziceam că are stadionul Farul, dar a vrut stadionul lui, parcela lui. Și s-a dus la Ovidiu. Hagi, când era la Brescia și câștiga 1 milion de dolari, zicea «Să iau Farul, să fac...». Avea de gând să facă asta, dar Farul i-a întors spatele. El a luat taurul de coarne și a făcut ce a făcut azi”, a declarat Ioan Becali la Prosport Live.

CFR, Craiova, FCSB și Botoșani, eliminate la „masa verde” din Europa?

70,000 m2este suprafața complexului de la Ovidiu construit de Hagi

VIDEO Gică Popescu: „În 6 luni m-am certat cu Hagi mai mult decât în 30 de ani! Dacă nu se ocupa de Viitorul era în faliment!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Rivalele din Liga 1 vor s-o sacrifice pe Dinamo! Cine pierde și cine câștigă dacă retrogradează „câinii”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
bodrin
bodrin  •  24 Iulie 2020, 15:23

Săracu' Hagi! Cât de tare "se riscă" el, cu familie, cu tot...vai, vai vai!

remarque
remarque  •  24 Iulie 2020, 14:32

o echipa fara nume, fara sens, fara....viitor. Nu are suporteri, se ocupa cu omenii. Iar Hagi aduce jucatori pe care ii momeste cu promisiuni, le face contracte cu clauze care transforma juniorul in sclavul lui. Parintii se inghesuie sa-si duca odraslele la Viitorul. Si copiii talentati cu adevarat si fiii celor cu bani. Hagi are nevoie de toti. Ce se intampla apoi? La loturi sunt selectionati si joaca doar juniorii lui, practic nu exista ochi pentru ce produc alte academii. E un soi de monopol mizerabil. Apoi ”talentele” se vand fie direct la export fie se ”vand” dupa ce sunt expuse in vitrina finului. Este despre bani pana la urma. Era o piesa de teatru buna de exemplu despre sclavia in sport ”Centrul inaintas moare in zori”.

cornelconasu
cornelconasu  •  24 Iulie 2020, 14:16

Când iei cel mai mare hotel din Mamaia pe vremea aia mocca , poți să îl dai cu 15 mil !!! Să nu uităm cei 1,2 mil euro dați de FRF pentru ”Academia Gh. Hagi”, care s-a vrut un proiect pentru contonamentele echipelor de juniori ale Romaniei ! ...Până a pus Hagi labele pe el !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează