FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi a reacționat imediat după anunțul lui Becali despre „convenția” cu Rotaru: „Nu-mi plac lucrurile astea”

Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, a reacționat după declarațiile lui Gici Becali, conform cărora ar avea o „convenție” cu Mihai Rotaru.
Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, a reacționat după declarațiile lui Gici Becali, conform cărora ar avea o „convenție” cu Mihai Rotaru.

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 16:31 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:13

Gică Hagi, managerul tehnic de la Farul, a reacționat după declarațiile lui Gigi Becali, conform cărora ar avea o „convenție” cu Mihai Rotaru, acționarul de la Universitatea Craiova, pentru finalul campionatului. 

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj”, a declarat Gigi Becali azi la palat.

Panduru, Zotta și Viorel Moldovan au dat scoruri exacte la Craiova - Farul și FCSB - CFR Cluj: „Bat oltenii”
PLAY-OFF
Panduru, Zotta și Viorel Moldovan au dat scoruri exacte la Craiova - Farul și FCSB - CFR Cluj: „Bat oltenii”

Gică Hagi, după ce l-a auzit pe Becali: „Nu-mi plac lucrurile astea”

„Pentru mine nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. 

Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine. 

Și noi depindem numai de noi în momentul de față și o să mergem pe linia asta. Vedem unde ajungem. Noi am făcut un an extraordinar din toate punctele de vedere. Am dovedit până în momentul de față că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. În continuare mai avem trei meciuri”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Farul și FCSB se luptă pentru titlu, în timp ce Universitatea Craiova atacă locul 3, care i-ar duce pe olteni în preliminariile Conferece League indiferent dacă Sepsi ia sau nu Cupa României.

Trupa lui Hagi are 3 puncte peste FCSB, iar pe 13 mai are meci cu Universitatea Craiova, în deplasare, de la ora 21:30. Roș-albaștrii primesc vizita celor de la CFR Cluj o zi mai târziu, de la 21:00.

VIDEO. Becali, despre finalul sezonului și lupta la titlu: „Am o convenție cu Rotaru”

Citește și:

Hagi l-a găsit pe „noul Alibec”: „Seamănă foarte mult. E clar că eu nu vorbesc gratuit”

Imposibil de recunoscut » A „invadat” terenul și a plonjat pe gazonul ud, imediat după FCSB - Sepsi 3-1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
ali.bec
ali.bec  •  09 Mai 2023, 20:58

Deci lui Hagi nu-i place convenita. Ii place in schimb omenia. Pa când lui Gigi ii plac ambele. Important (pentru el) e sa fie ceva necurat.

badeadorian
badeadorian  •  09 Mai 2023, 20:51
Postat de red.blue pe 09 Mai 2023, 19:14

Du-te ma prostancule stai tu in tocana ta.Ce cautati ma vanzatorilor in playoff.Ce nume aveti voi ma?Sigla numele si culoriile sunt inchiriate anual si platiti "chirie".

Ma scuzati ... ca sa stiu cu cine dialoghez , sunteti castravete , ridiche sau cartof ?? ...

Haisagandimaltfel
Haisagandimaltfel  •  09 Mai 2023, 19:46
Postat de JanosHorvath pe 09 Mai 2023, 19:36

Sa inteleg ca este vina mea pentru ca FCSB a pierdut 10-0 impotriva unei echipe aflate la 5 puncte de retrogradarea directa in liga a doua daneza? Atunci, imi pare rau, cred ca as fi putut face mai mult la macar 6 din cele 10 goluri. Fii serios, domnule, cand urmeaza un baraj decisiv pentru accederea in Conference, de ce sa risti accidentari? Guardiola cum de l-a menajat pe Haaland la meciul de la Copenhaga? FCSB de ce si-a menajat toata echipa acum 3 sezoane in meciul cu CFR, pentru a lua noi titlul in detrimentul oltenilor?

Uneori constat ca suntem foarte diferiți și din păcate pentru mine nu sunt parte din majoritate...ne meritam soarta, domnule! Am încercat sa explic obiectiv cum putem creste, dar domnule, uneori dialogul nu poate exista. Va incurajez ca puteti mult mai mult, decat sa va bucurați de raul altuia, sa aveti puterea sa vedeti cum e sa simtiti bucuria succesului propriu! Dacă nu o finala de cupa europeana, ca au apus de mult acele timpuri, măcar o semifinala de cupa europeana! Sau poate e mai plăcut sa îl încurajați pe Maccarone....îmi pare rău pentru dumneavoastră și dacă ați fost fanul celor de la Dinamo Kiev în UCL sau al celor de la Ajax, Chelsea la București, etc. Eu m-am bucurat sincer când Trica a făcut instrucție la Roma, am simțit ca suntem puternici ca tara, asta încerc sa va transmit. Dacă ne mulțumim sa trisam și sa câștige cei mai slabi în campionat, atunci ne vom mulțumi sa jucam preliminarii și cam atât...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează