FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

Nu gazonul l-a supărat pe Gică Popescu » Cel mai DUR discurs: „Ridicol, noaptea minții. N-am crezut că poate exista așa ceva”

Gică Popescu, președintele Farului
Gică Popescu, președintele Farului

Articol de , - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 23:31 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 00:07

Farul i-a predat o lecție de fotbal lui Dinamo, pe care a învins-o în inferioritate numerică, scor 2-0, pe „câmpul de cartofi” de pe „Arcul de Triumf”. Gică Popescu, președintele campioanei, a avut o mare nemulțumire la finalul meciului, însă nu una legată de gazon!

Farul și-a propus câștigarea Cupei României în noul sezon, însă Gică Popescu e exasperat de noul format al competiției, cu grupe înaintea fazelor eliminatorii. „Marinarii” vor disputa trei meciuri în deplasare, aspect care a provocat un discurs mai mult decât „acid” al „Baciului”. 

Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”
DINAMO - FARUL 0-2
Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”

Gică Popescu, devastator la microfon: „Ridicol, noaptea minții. N-am crezut că poate exista așa ceva”

Noul format? Ridicol! Nu știu care a fost mintea luminată care a decis o astfel de competiție, un astfel de țintar... Noi suntem echipa campioană și jucăm trei meciuri în deplasare?! 

Nu știu dacă lumea vrea să vadă în sferturile și semifinalele competiției echipe din Liga 2, Liga 3 sau echipe care merită cu adevărat să fie acolo. Am văzut că în alte țări echipele campioante sunt favorizate, la noi e pe dos. Nu înțeleg cum noi, echipa campioană, jucăm trei meciuri în depalsare. Ridicol, de noaptea minții, n-am crezut că poate exista așa ceva! 

Probabil că le place (celor de la FRF) să aibă toate echipele supărate... Nu e normal ce se întâmplă. Nu știu ce trebuie făcut. Când ne gândim că jucăm trei meciuri în deplasare, fără să avem nici cel mai mic favor, fiind echipa campioană...”, a spus Gică Popescu, în dialog cu presa. 

Urmează o săptămână plină pentru formațiile din Superligă, care se pregătesc pentru startul în competiția care anul acesta are o miză importantă: câștigătoarea va evolua în preliminariile Europa League, în loc de Conference League.

Farul Constanța face parte din Grupa D a Cupei României. Va debuta în noul sezon al competiției marți, 26 septembrie, pe terenul lui FC Voluntari. Din grupă mai fac parte Gloria Buzău, UTA, CS Tunari și Universitatea Craiova. Vezi AICI programul și televizările primei etape din Cupa României Betano

Citește și alte știri de actualitate: 

Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”

Discuția cu Hagi l-a impulsionat pe puștiul-minune al Farului: „M-am ambiționat după ce mi-a spus asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
tororosso
tororosso  •  24 Septembrie 2023, 14:59

” fără să avem nici cel mai mic favor, fiind echipa campioană...” ...ați avut destule ” favoruri ” de ați ieșit campioană .(de mucava) .

gojgaru
gojgaru  •  23 Septembrie 2023, 18:16

Mi se pare mie ca gigistii sunt cei mai mari contestatari ai lui GP ?

lulu
lulu  •  23 Septembrie 2023, 12:22
Postat de luciann pe 23 Septembrie 2023, 11:33

Insa are dreptate, formatul asta e absurd! In Italia au schimbat de cativa ani, echipele mai bine clasate in clasament, joaca acasa! Rezultatul? Au numai superfinale de cativa ani buni, nu mai ajung toate ciurucurile in faze avansate, si a crescut (din nou) interesul publicului si al cluburilor mari implicit!

Uite că n-are dreptate,de exemplu la Oradea ,oras cu vechi tradiții în fotbal,s-au realizat cele mai mari vânzări de abonamente și bilete.Si apoi nu compara fotbalul din Italia cu cel din România unde nu suflat în fata echipelor finlandeze,daneze,turcești etc.Cine dracy sa-ti facă spectacol?!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează