FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Gică Popescu, despre CFR Cluj: „După mine a durat mai mult decât era normal să dureze”

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, este de părere că un ciclu se încheie la CFR Cluj. Ardelenii au pierdut duminică seară cu FCSB, scor 0-1, și au ieșit din punct de vedere matematic din lupta la titlu. +19   FOTO
Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, este de părere că un ciclu se încheie la CFR Cluj. Ardelenii au pierdut duminică seară cu FCSB, scor 0-1, și au ieșit din punct de vedere matematic din lupta la titlu.

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 10:25 / Actualizat luni, 15 mai 2023 15:32

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, este de părere că un ciclu se încheie la CFR Cluj. Ardelenii au pierdut duminică seară cu FCSB, scor 0-1, și au ieșit din punct de vedere matematic din lupta la titlu. 

Fostul mare fotbalist al echipei naționale a spus că epoca în care CFR Cluj a dominat fotbalul românesc a durat mai mult decât trebuia, în opinia lui, și că proiectul lui Dan Petrescu la gruparea din Gruia a ajuns la final. 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”
FCSB
Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Gică Popescu crede că a apus o eră la CFR Cluj: „După mine a durat mai mult decât era normal să dureze”

La CFR este un final de ciclu, după mine a durat mai mult decât era normal să dureze. Fiecare echipă care are un ciclu de patru, cinci ani în care câştigă constant titlul va avea nevoie de o schimbare la un moment dat. 

Asta spunea şi Johan Cruyff la Barcelona. El la patru, cinci ani încerca să schimbe nucleul de jucători pentru că intervine automulţumirea şi e nevoie de sânge proaspăt. 

Asta se întâmplă la CFR. Acolo este un grup de jucători care au făcut o performanţă nemaipomenită pentru club, pentru fotbalul românesc. 

Ei au fost prezenţi an de an în cupele europene, de multe ori chiar în grupele Europa League şi este echipa care a ţinut steagul sus, reprezentând România în cupele europene, însă e nevoie şi la ei de alt proiect, pentru că proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit. Asta nu înseamnă că trebuie să plece Dan”, a declarat Gică Popescu, potrivit Prima Sport.  

VIDEO. Mario Camora a oferit declarații după partida pierdută de CFR Cluj în compania celor de la FCSB: „FCSB și Farul au fost mai bune ca noi în acest an”

Citește și: 

Își joacă postul la Craiova » În ce condiții va continua Eugen Neagoe pe banca oltenilor

Panduru, verdict dur după FCSB - CFR Cluj: „ Nu ai cum să ajungi în anumite situaţii şi să dai impresia că nu ştii ce să faci cu mingea”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
adrian.7
adrian.7  •  15 Mai 2023, 19:07

Fost mare jucător cumințit de Hagi și care s-a încăpățânat mulți ani să fie un haiduc al fotbalului românesc, folosit de Giovanni, nu are o relație bună cu nimeni dar nimeni dintre foștii colegi de la Craiova și care s-a crezut mare om de afaceri până a pierdut tot...dat tot ce a agonisit...noroc cu noua familie în care a intrat că l-a pus pe drumul corect...Alți fotbaliști mult, mult mai slabi au plecat ca o rachetă în viața „de după” fotbal...el se minte cu declarații de genul „între Hagi și mine sunt relații ca între un președinte de club și un antrenor”...pe bune?

us27steaua
us27steaua  •  15 Mai 2023, 15:56

cum bah sa spui ca au fost an de an in grupe cand din 5 incercari au fost doar de 2 ori in grupele e.l. si niciodata in ucl. desfiintarea acestei abominatii kfr trebuie sa vina cat mai repede. in ultimi 10 ani,deci din 2013,Steaua are 4 titluri si kfr 5. daca nu furau cu arbitri,Steaua avea in ultimi 10 ani 6 titluri si kfr doar 3.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Mai 2023, 15:50

...ba chiar asta inseamna ...sa plece bursucea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează