FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Gică Popescu, după ce a auzit discursul furibund al lui Dan Petrescu: „CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri, dar nu de arbitraj”

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a criticat în termeni duri discursul lui Dan Petrescu, de la finalul meciului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova +5   FOTO
Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a criticat în termeni duri discursul lui Dan Petrescu, de la finalul meciului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 07:07 / Actualizat luni, 08 mai 2023 08:58

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a criticat în termeni duri discursul lui Dan Petrescu, de la finalul meciului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova.

„Bursucul” a pus tunurile pe arbitraj la finalul partidei și a făcut acuzații grave.

Rezultat perfect pentru FCSB în lupta pentru titlu cu Farul! Cum profită „roș-albaștrii” de egalul dintre CFR și Craiova
CFR Cluj - CSU Craiova
Rezultat perfect pentru FCSB în lupta pentru titlu cu Farul! Cum profită „roș-albaștrii” de egalul dintre CFR și Craiova

Gică Popescu, după ce a auzit discursul lui Dan Petrescu

„Când ești obișnuit cu un anumit nivel de arbitraj și lucrurile se îndreaptă crezi că sunt împotriva ta. CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj. 

Au fost 7 decizii întoarse de VAR, dar nu a fost o singură persoană care a luat astfel de decizii. Au fost mai mulți arbitri care s-au dus la VAR și au îndreptat situația. Nu cred că există o echipă în cazul căreia să se fi procedat altfel. 

Dacă facem o paralelă între ce se întâmplă acum la CFR și ce se întâmpla anii trecuți, ușurința cu care marcau din fazele fixe, cred că problema este la ei, nu la deciziile luate din camera VAR”, a declarat Gică Popescu, la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

Dan Petrescu, ieșire furibundă după CFR Cluj - CSU Craiova: „Ne-au ciuruit, ne-au curățat”

„Ce să mai spun? Șapte din șapte meciuri (n.r. - în care Petrescu consideră că CFR a fost dezavantajată). Ne-au ciuruit, ne-au curățat. Șapte din șapte decizii luate împotriva CFR-ului! Azi a dat roșu la Ivan, nu mai e roșu. A dat penalty la Constanța, nu mai e penalty (n.r. - se referă la penalty-ul primit inițial de CFR cu Farul, apoi anulat după intervenția VAR).

Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce e al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit și a arbitrat anti-CFR”, a spus Petrescu la Prima Sport, pentru ca imediat să plece valvârtej, fără să mai ofere alte declarații.

Citește și: 

Manea, atac la adresa arbitrajului: „Puteam să avem 6 puncte în plus! E frustrant să luăm gol așa”

Neagoe, după egalul din Gruia: „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  09 Mai 2023, 17:06
Postat de Karma pe 08 Mai 2023, 11:29

fugi ma si plimba-te ...ca esti un pic palid :)))

Sa ????????????????

martipan1
martipan1  •  08 Mai 2023, 12:01
Postat de Doar_Divizia_B pe 08 Mai 2023, 10:59

Corect mai degraba sa planga nelutu si danutu de vremea de afara decat de arbitraje ca trage pisti kovacs pentru ei de vreo 5 ani din toate incheieturile!! :=)) Au primit astia penaltyuri in ultimii 5 ani cate n-au primit altii de la revolutie incoace!! ;=)))

sa mori tu ?> Cred ca le-ai numarat numai pe alea ce au primit ei ,oare sti cate au primit si celelalte echipe?

Karma
Karma  •  08 Mai 2023, 11:29
Postat de alexgabriel63 pe 08 Mai 2023, 10:35

Pedala învață să scrii corect în limba română și apoi fa comentarii !!!

fugi ma si plimba-te ...ca esti un pic palid :)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează