FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA

Gică Popescu, deranjat de decizia LPF: „Încă o nedreptate uriaşă pe care Liga ne-o face”

Președintele celor de la Farul Constanța, Gică Popescu (55 de ani), s-a declarat extrem de nemulțumit de decizia LPF de a nu amâna meciul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 7 a Superligii
Președintele celor de la Farul Constanța, Gică Popescu (55 de ani), s-a declarat extrem de nemulțumit de decizia LPF de a nu amâna meciul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 7 a Superligii

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 14:23 / Actualizat vineri, 25 august 2023 15:29

Președintele celor de la Farul Constanța, Gică Popescu (55 de ani), s-a declarat extrem de nemulțumit de decizia LPF de a nu amâna meciul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 7 a Superligii, dat fiind faptul că „marinarii” încă sunt angrenați în competițiile europene. 

  • Farul - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, 27 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Farul a învins-o, joi seară, pe HJK Helsinki, scor 2-1, în turul play-off-ului Conference League. Iar trupa lui Gică Hagi și-ar fi dorit amânarea meciului cu CS Universitatea Craiova, din campionat, pentru ca jucătorii să fie odihniți înaintea returului cu finlandezii. Decizia LPF de a nu amâna partida nu i-a picat bine lui Gică Popescu, președintele Farului. 

Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”
FCSB
Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Gică Popescu, deranjat de decizia LPF de a nu amâna meciul Farul - CSU Craiova: „Încă o nedreptate uriaşă pe care Liga ne-o face”

„Noi am făcut demersuri către LPF să ne amâne meciul. Nu credem că este nevoie de acceptul Craiovei atât timp cât Liga va găsi o dată când nu va juca echipa naţională.

Oare de ce am anticipat acest refuz? Nu cred că era aşa de greu să anticipăm o astfel de decizie. Întrebaţi la Ligă. Dacă era o altă echipă în locul Craiovei, ar fi amânat meciul.

Aceasta este decizia Ligii, ne vom pregăti pentru meciul de duminică, vom încerca să aliniem cel mai bun «11» gândindu-ne şi la meciul de la Helsinki. Am vorbit cu Mihai Rotaru azi dimineaţă, a zis că nu doreşte amânarea.

Pe de-o parte îl înţeleg, că se gândeşte că vom păstra jucători pentru meciul de la Helsinki şi vede un avantaj. Mi se pare total nedreaptă această decizie. Putea să găsească o oricare altă dată unde să programeze acest joc şi să nu aibă nevoie de acordul Craiovei.

Încă o nedreptate uriaşă pe care Liga ne-o face”, a declarat Gică Popescu, la Fanatik. 

Mihai Rotaru, patron CS Universitatea Craiova: „Farul Constanța nu și-a dorit cu adevărat amânarea meciului”

Patronul CS Univesității Craiova, Mihai Rotaru, cel care nu a fost de acord ca partida de la Ovidiu să fie amânată pentru o dată ulterioară, a spus, pentru GSP, că cei de la Farul nu au fost cei care au vrut ca meciul să fie amânat, prin acțiunile lor. 

„Din punctul meu de vedere, Farul Constanța nu și-a dorit cu adevărat amânarea meciului. Sau mai degrabă cei de acolo au oscilat în luarea unei decizii, ceea ce ne-a făcut mai ușoară decizia.

Duminică, după disputarea primei manșe cu estonienii și câștigată de Farul cu 3-0, personal l-am sunat pe Gică Popescu să-l întreb dacă doresc sa amânăm meciul pentru a ne putea face si noi programul.

Mi-a spus ca încă nu s-au gândit așa departe și că mă vor suna după meciul retur. Miercuri, după meci, nu a sunat nimeni, joi toată ziua nu ne-a contactat nimeni, vineri dimineață nu ne-au sunat.

Abia vineri după-amiază am primit un telefon. De aici trageți și dumneavoastră concluzia dacă Farul și-a dorit amânarea meciului sau mai degrabă nu”, a precizat acesta. 

Citește și: 

Discurs înflăcărat în direct: „CSA Steaua n-are de ce să existe! E ceva ilogic” + ipoteză-șoc despre „militari”: „Am auzit o zvonistică”

„Nu e normal! Așteptăm explicațiile Ligii” » A izbucnit imediat după amânarea meciului de campionat: „Nu ne-a întrebat nimeni”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
Misu1950
Misu1950  •  25 August 2023, 17:41
Postat de tritonal pe 25 August 2023, 16:01

Si daca se califica in grupe ce fac? Mai amana iar 6 meciuri? N-am auzit de echipe din fotbalul civilzat sa-si amane meciuri in campionat ca au meci in cupele europene.

Daca nu ai auzit de alte echipe ca si-au amanat meciuri inseamna ca esti intr-o ureche!! In Polonia, Grecia, Cehia pana si norvegienii cu cara joaca Sepsi au urmatorul meci in campionat pe 3 septembrie!!

Misu1950
Misu1950  •  25 August 2023, 17:33

Rotarule, poate vine gradinita lui Hagi si va bate! O sa va intoarceti acasa cu caruta si fiti atenti sa ocoliti Caracalul...

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  25 August 2023, 16:53
Postat de vivi.napoca1_ pe 25 August 2023, 16:08

Se cearta olteni între ei ! Erau prieteni la catarama la final de campionat când Farul făcea tot posibilul sa-i incurce pe CFR și sa le netezeasca la Craiova drumul spre cupe ,Dar ca de obicei oltenasii sau înecat la mal ! De văzut relațiile viitoare !

Farul a jucat pt ei, exact cum trebuie sa joace o campioana... CFR-ul de anul trecut a avut, poate, cel mai slab lot din ultimii ani. In ceea ce priveste "glumita" cu inecatul la mal, cred ca cei la care faci referire, sunt mai multi in Ardeal decat in Oltenia.. Cred ca tu "teai" inecat in clasa a III a... tot ca o gluma....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează