FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, A1 la FCSB » Becali a făcut lotul pentru restul sezonului! Cine-i stelistul pe care-l vede fără concurent

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 10:00

Gigi Becali, patronul FCSB, a evaluat echipa și a împărțit jucătorii pe posturi pentru partea a doua a sezonului: Dică are câte doi oameni pe post, cu excepția lui Coman, pe care Becali îl vede fără concurență.

La FCSB, polivalența există până când patronul judecă lotul și triază jucătorii din "ochi". A doua jumătate a anului 2017 i-a oferit lui Becali ocazia să "cântărească" fotbaliștii și acum e lămurit, are concurență cu câte doi oameni pe post, cu excepția poziției de extremă stânga, unde Florinel Coman e singur deocamdată. 
Gigi a evaluat partea ofensivă a echipei, "fiindcă la fundași eu nu mă pricep". Ce a rezultat:

  • Mijlocași dreapta: Man și Teixeira. "Dar Man e titular, după părerea mea", a specificat patronul la DigiSport. Portughezul are 37 de ani, deci nu mai poate fi vândut, e mai rentabil să se insiste cu Denis.
  • Al doilea atacant: Florin Tănase și Budescu.
  • Mijlocaș stânga: Florinel Coman. "Aici aș vrea să-l iau pe Grozav, pentru concurență, ca să nu mai fie Coman singur" e planul lui Gigi. Grozav a precizat însă că preferă să semneze în continuare în alt campionat, nu în România. 

Patronul nu a fost la fel de clar pentru zona mijlocașilor centrali, dar a arătat că are un plan și pentru acele două poziții: "Vreau un mijlocaș mai tehnic lângă Pintilii, pentru ca atacurile noastre să nu mai fie previzibile!". Asta înseamnă că Dragoș Nedelcu, închizătorul de două milioane de euro, sare din schemă. Gigi licitează pentru o improvizație: "Am oferit 2,5 milioane de euro pentru Băluță.

Craiova vrea 3 milioane de euro, dar eu nu merg mai departe, a fost ultima ofertă". La Universitatea, Băluță joacă atacant central, însă Becali crede că a observat la el calitățile necesare pentru un playmaker bun de folosit în fața apărării, alături de Pintilii. 

10.000.000 €a consumat FCSB pe transferuri din vară până acum. Investițiile au produs rezultate în Europa, cu echipa calificată în fazele eliminatorii, dar nu fac diferența în campionat, lider fiind CFR

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  23 Decembrie 2017, 12:38

Nu ai cum sa susții ca jijica nu patronează fcsb din umbra

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Decembrie 2017, 12:37

Eu raman la parerea ca Gigi Becali nu apare destul de des aici in ziar. Trebuie promovat mai mult. Plus ca parca nici articolele "de la Palat" nu mai sunt atat de "bune" ca pe vremuri. Sigur, o sa fie unii care nu o sa se prinda ca sunt ironic si o sa urle din nou "te plateste gigi gigistule" sau alte aberatii. Aaaa, si nu uitati, "eu sunt valahul" ca doar atat puteti voi sa deduceti.

sibelius
sibelius  •  23 Decembrie 2017, 12:27
Postat de Cristian Gherasim pe 23 Decembrie 2017, 11:51

Becali vede bine fotbalul si se pare ca nici el nu mai este de acord cu experimentele lui Dica gen Coman sau Tanase varf impins sau Morais la mijlocul terenului.Cred ca urgent Steaua trebuie sa transfere un varf care sa-l concureze pe Alibec ,mai ales ca Gnohere va fi suspendat si chiar un fundas central avand in vedere ca Balasa si Planici vor rata cel mai probabil cantonamentul din aceasta iarna.

Experimentele le faci pentru ca nu ai alta solutie. Gheorghe vede prost fotbalul. Daca-l vedea bine nu-l aducea pe Morais si nici nu incepea campionatul fara fundasi centrali.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează