FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gigi Becali a luat o decizie radicală! "Dacă toți spun că sunt beat, atunci așa fac"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 21:25

Gigi Becali a luat o decizie importantă, așa că nu va mai spune echipa pe care Nicolae Dică vrea să o folosească. Criticile din ultima vreme l-au făcut pe Gigi să facă asta. 

Anunță însă că, probabil, Florinel Coman va fi titular cu CFR Cluj, chiar dacă sunt șanse mari ca tinerii să nu mai joace atât de mult în următoarea perioadă. 

"Eu am văzut în ultimul timp și interviul lui MM, și declarații ale altor specialiști din fotbal. Am înțeles că nu e bine să mai spun echipa dinainte. Dacă toți spun că sunt beat, atunci nu mai spun echipa.

Bănuiesc că va fi titular Coman. Pe cuvânt că nu știu echipa, nici nu am vorbit cu Dică ce formație bagă cu CFR. Dar Coman e în formă, mă gândesc că va începe cu el", a zis Becali la TV Digi Sport. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 Septembrie 2018, 07:24

Oare, cum ar arata niste ziaristi normali si interesati de meseria lor? Cum ar arata revistele de sport daca ar scrie despre sport si nu despre Becali? Cum ar trai Ioanitoaia fara pupincurismul zilnic la Becali?

vicol_vali
vicol_vali  •  14 Septembrie 2018, 03:28

Le sună CFR-ul în cap. Posibil şi Bordeaux şi Lăcătuș. Posibil că şi Danciulescu. E groasă cu acel manager care ne-a adus jucători de națională. Vă rog eu, Danciulescule, te-am înjurat de mamă când ne-ai dat gol. Lasă tinerii lui Dinamo să zburde liberi.

7martie2018
7martie2018  •  13 Septembrie 2018, 23:10

FC FCSB, echipa proștilor derutați.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează