FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are oferte pentru doi jucători: "Îi vrem pe amândoi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 11:46

FCSB i-a împrumutat în iarnă la FC Voluntari pe Marian Pleașcă (28 de ani) și Daniel Benzar (20 de ani), jucători care l-au impresionat pe antrenorul Claudiu Niculescu.

Dan Leasă, managerul ilfovenilor, spune că are intenții să-i țină în continuare pe cei doi la formația din play-out.

"Consider că am făcut două transferuri importante, pentru că ambii fotbalişti veniţi de la Steaua s-au descurcat foarte bine, iar pe noi ne-au mulţumit evoluţiile lor. Daniel Benzar este un fotbalist de mare viitor, iar experienţa lui Marian Pleaşcă şi-a spus cuvântul aici la noi la echipă.

O să discutăm în vară cu Gigi Becali să vedem dacă putem să obţinem de la dânsul acordul unei prelungiri de împrumut, iar apoi o să discutăm şi cu cei doi băieţi. Depinde foarte mult şi dacă ei mai doresc să joace la noi, dar eu consider că este mai bine să rămână la noi deoarece aici vor avea sigur şansa să evolueze constant. Însă e clar că noi îi vrem şi din vară pe cei doi jucători", a spus Leasă pentru Fanatik.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
indolentu
indolentu  •  28 Martie 2018, 15:35
Postat de Mecanicacd Srl pe 28 Martie 2018, 15:32

pisicut ,preda vesta si te rog sterge-ti selfieul de pe facebook pentru ca ajungi de rasul GALAXIEI ca si fecesebeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

pilnie se lauda cu ratonu facut la protap

t0ni
t0ni  •  28 Martie 2018, 15:12

Ati inteles?! Jiji are oferta nu clubul de fotbal! In alte tari in presa nu apare ca nu stiu ce patron are oferta ci clubul respectiv! Presa scrisa de mitici ce gandesc ca e bine sa scrii despre astia "ce au valoare" si "putere"! Cine stie, poate le pica un os de la basa "smecherului" de patron, politician ori mai stiu eu ce carnat ajuns din nimeni cu tupeu rege la el in sat! :-)))

nebraska
nebraska  •  28 Martie 2018, 17:42
Postat de ffdp pe 28 Martie 2018, 16:21

Chiar nu-nteleg cum de nu esti banat, zi de zi injuri lumea pe forum. Alta treaba nu ai copile ???

Copil ala? Are 70 de ani ca unul...e drept ca a dat in mintea copiilor, un copil batran.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează