FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac cu talpa la Dan Petrescu: „Îi dau cu coeficientul UEFA în cap”

Dan Petrescu a fost atacat de Gigi Becali
Dan Petrescu a fost atacat de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 17:49

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul celor de la FCSB, l-a luat tare pe Dan Petescu, 51 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane.

Becali a atins subiectul coeficientului net superior al FCSB-ului, atacându-și rivala din campionat pentru penalty-ul controversat dictat de Andrei Chivulete în meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0.

„Dan Petrescu face ce vrea el, eu fac ce vreau eu, o să vedem la final. Toamna se numără bobocii. Până atunci, eu vin şi îi dau cu coecficientul UEFA în cap lui Dan Petrescu. Le dau la tuturor în cap, lui Dinamo şi lui Rapid, care vedeţi unde sunt.

Vedem noi unde o să fie Dan Petrescu, finalul nu înseamnă că iei campionatul. Nu ăla e finalul. Poţi s-o pârleşti pe Dinamo ca să iei campionatul. Are Dinamo 11 metri, nu îi dai şi îţi dă 11 metri fals, la mişto. Aşa poţi să iei campionatul”, a declarat Gigi Becali, potrivit TV Telekom Sport.

CFR Cluj și FCSB s-au luptat la titlu în ultimele două sezoane, ardelenii având de fiecare dată câștig de cauză.

Vezi și:

Caz unic! Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB: „Nici nu ştiu cum îl cheamă! A semnat pe 6 luni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (41)
octavianus
octavianus  •  01 August 2019, 10:59

Eu cred ca sunt ultimile "zvacniri" ale acestui om care a distrus o echipa de traditie, sigur nasul lui Borcea si prietenul lui Copos sau Mitica Dragomir, au pradat si pangarit, si-au facut imagine si toata lumea stie ca daca astazi fotbalul este unde este, vina este numai si numai a lor. Vor veni pentru Becali sentintele definitive in procesele cu Steaua, cu armata..... si atunci totul se va termina. Fara stadion, fara sigla, fara identitate de fapt FCSB sau cum se va mai numi o sa dispara pe la Clinceni sau Voluntari. Si cele doua "stelute" de pe sigla lor or sa dispara, nu stiu cum de au voie sa le poarte daca sunt ale Stelei, Cupa Campionilor si Super Cupa......ma rog sa vor aseza toate. Ce imi doresc ? sa vad iar stadioane pline, Ghencea ( am copilarit acolo langa stadion ) Giulestiul marea mea iubire, Dinamo, sa vad iar meciuri adevarate si fotbal jucat nu vorbit, ca de vorbe suntem satui. Fotbal nu can can FOTBAL !! Legat de Dan Petrescu ? ascultati tribuna lui Chelsea cantand cand apare "super Dan, super Dan, super Dan petrescu" ce este Becali pe langa Dan ? o "***" de oaie.... FZR si Doamne ajuta !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  01 August 2019, 09:16

Stai linistit ciobane ca si anul asta iti da Petrescu cu campionatul in cap

minell73
minell73  •  01 August 2019, 07:56
Postat de Dan Dumitrescu pe 01 August 2019, 06:02

***

Eheeee... Ceea ce tu ceri este practic imposibil. Mârlanul interlop bagă o grămada de bani la trust,pentru publicitate agresiva.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează