FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 11:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat din nou pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a aplicat lui Dan Alexa, după Astra - FC Botoșani 2-2.

Gigi Becali a avut un derapaj și a făcut mai multe declarații sexiste, spunând ce ar fi făcut dacă era în locul antrenorului Astrei.

„Cică femeile sunt egale cu bărbații. Dar dacă suntem egali, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Adică suntem egali, dar nu suntem. Bărbatul de ce să nu o lovească?

Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile ca să bată bărbații. Nu se poate așa ceva! Eu o simpatizam pe Ana, dar acum nu mai pot să mă comport la fel cu ea. 

Eu vorbesc despre o situația generală, despre un bărbat care a bătut o femeie. Nu vorbesc de Ana. Nu sunt că ăia cărora le e frică să spună ceva. Trebuie să-mi dau cu părere, nu mă ascund. 

Cum adică o femeie bate un bărbat și el nu spune nimic? Problema e la Alexa, nu la Ana. Ea nu are nicio vină, nicio problemă. Alexa are o problemă mai mare ca Ana. Din cauza lui a fost bătut. Crezi că Ana îndrăznește să mă bată pe mine? Păi o iau, o tund, o tăvălesc și îi rup mâna”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Iulie 2019, 18:03

CIOBANE TU NU BATI NICI O MUSCA,LAS O MAI MOALE STAI DOAR CU BODYGUARZII DUPA TINE,ORICUM AI DREPTATE IN CE SPUI CU TUNSUL FEMEII :))

bigbolo
bigbolo  •  15 Iulie 2019, 17:53

Cred ca e prima data in viata lui cand Becali spune ceva coerent, iar voi, pescarii de la gsp, ii dati cu derapajul...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Iulie 2019, 17:18
Postat de ipsilante pe 15 Iulie 2019, 15:34

Carentele majore in educatie, setea nesabuita dupa bani, lipsa bunului simt si dorinta de a tine mereu primul rand al ziarelor de scandal, fac din asa-zisa impresara, o bisnitara de suflete, fara scrupule. M-a impietrit scena prin care a distrus cariera unui antrenor tanar intr-o clipa, dar si mai socanta mi s-a parut atitudinea ei de dupa. Cu tupeu de "***", duduia era suparata pe toata lumea care n-a digerat iesirea ei ***, afirmand ca asta e Romania! Da, poate chiar asa e: fara *** de teapa ei, Romania chiar ar putea arata mult mai bine. Eu spun un singur lucru: cine va mai apela la aceasta creatura ***, sa fie considerat de aceeasi teapa si sa primeasca, in aceesi masura, oprobiul public. Cat timp aerul din acesta tara va fi otravit de astfel de *** nocive, speranta intr-o viata normala, va ramane doar la stadiul de deziderat. Forza Stiinta!

Creaturi de teapa ei nu ar exista, dacă nu ar fi bărbați complet *** care să le promoveze, aprecieze, iubească. Marea vină e a bărbaților: inculți, stupizi, cufundați în vicii, fără coloană, fără bărbăție. Niște nimeni in drum, salivând din belșug la vederea altor femei- nimeni în drum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează