FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie cum i s-a propus să facă un blat pentru câștigarea campionatului: „Eu vreau să primesc cununa”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 12:05

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că în finalul sezonul trecut i s-a propus să facă un blat pentru a câștiga campionatul, dar a refuzat.

„Eu puteam să fiu campion anul trecut. Mi s-a propus să fiu campion, dar nu am acceptat.  Vreau să câștig campionatul doar dacă merit. Nu vreau să spun despre ce meci e vorba și nu vreau să spun mai multe. 

Chiar dacă vine o echipă să îmi propună să câștig meciul, fără să mă coste bani, și îmi zice «Noi vrem să vă dăm meciul», eu o sa spun că nu vreau. De ce? Pentru că așa vreau să trăiesc de acum înainte. În dreptate și adevăr.  

Spune și Sfântul Apostol Pavel «Cine se luptă și respectă regula, primește cununa» (n.r. „Iar când se luptă cineva, la jocuri, nu ia cununa, dacă nu s-a luptat după regulile jocului” - Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 2, versetul 5).

Eu, dacă fac blat și câștig campionatul fără să merit, o să fiu batjocorit în cupele europene. Eu respect regula și vreau să primesc cununa”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Becali, mesaj pentru Rednic: „Ce bine îmi pare că ai luat țeapă!” » Ce echipe vrea în play-off

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (33)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  18 Februarie 2019, 15:08

Hai sa fim seriosi !! Lumea este deja satula de toate vrajelile ciobanului fardat !! Daca tot urla cinstea in el, de ce nu a reclamat aceasta situatie, astfel incat respectiva echipa sa fie eliminata din campionat ?? Sa fie oare una din echipele care stau "capra"permanent in fata Fcsb-lui ??

observator_federal
observator_federal  •  18 Februarie 2019, 14:47
Postat de andrei1337 pe 18 Februarie 2019, 14:33

Iașiul i-a propus acest lucru! A spus clar Gigi că putea să ia campionatul daca accepta ai ținând cont că l-am pierdut la Iași, este clar că moldovenii s-au ambiționat și au batut oaia bătrână și bolnava ce aparține de stana din Pipera. CSMS Iași trebuie exclusă pentru totdeauna din competițiile fotbalistice, este o echipa plina de hoți și de nenorociți!

Gigi ne-a înduioșat pe toți cu mărturisirea lui ... Iegzact, cu Iașiul Gigi și-a apărat corect șansele, mai ales că Qaka de la ieșeni era deja fotbalistul lui - motiv pentru care ieșenii au rămas repde ”în zece” pe teren (nu mai știu cine a fost eliminat)... Ori cine știe, Qaka o fi propus să-și dea autogol, dar Gigi a refuzat hotărât...

104772133226352
Petre Radulescu  •  18 Februarie 2019, 14:38

Gigione, cel mă onest patron de fotbal din România si nu numai!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează