FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iar își ia Becali țeapă? » 8 cazuri asemănătoare în care patronul FCSB a comis-o

FCSB n-a dat lovitura cu niciun fotbalist care evoluase în trecut pentru clubul lui Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova. Infirmă Alexandru Băluță regula? +7   FOTO
FCSB n-a dat lovitura cu niciun fotbalist care evoluase în trecut pentru clubul lui Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova. Infirmă Alexandru Băluță regula?

Articol de , - Publicat marti, 13 iunie 2023 15:30 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 16:47

FCSB n-a dat lovitura cu niciun fotbalist care evoluase în trecut pentru clubul lui Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova. Infirmă Alexandru Băluță regula?

Băluță, 29 de ani, va fi primul transfer realizat de FCSB în această vară, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro și confirmată marți de Gigi Becali.

Este al 9-lea fotbalist care cândva a jucat pentru clubul lui Mihai Rotaru și ulterior s-a transferat la FCSB. 

Cei mai mulți, 6, au făcut obiectul unui transfer direct, doi au bifat și alte experiențe din momentul în care s-au despărțit de prima echipă a alb-albaștrilor și până când au ajuns în Capitală, așa cum este și cazul lui Alex Băluță, legitimat în ultimii ani la Slavia Praga, Slovan Liberec și Akademia Puskas.

Cert e că niciunul nu a reprezentat o afacere reușită pentru FCSB.

Alexandru Băluță la FCSB » 3 detalii despre primul transfer al roș-albaștrilor din această vară
FCSB
Alexandru Băluță la FCSB » 3 detalii despre primul transfer al roș-albaștrilor din această vară

Gigi Becali s-a fript mereu cu jucătorii lui Mihai Rotaru » Iată 8 exemple

Thaer Bawab
Andrei Vlad
Cristi Bălgrădean
Hristo Zlatinski
Marius Briceag
+3 FOTO

Thaer Bawab » În ianuarie 2016, iordanianul își rezilia contractul cu Universitatea Craiova pentru a ajunge la FCSB, unde a rezistat numai o jumătate de sezon, perioadă în care a marcat o dată în 8 apariții de Liga 1.

Andrei Vlad » În iulie 2017, Gigi Becali plătea 400.000 de euro pentru transferul lui de la CSU Craiova. A gafat decisiv în mai multe partide, iar în prezent e rezerva lui Târnovanu. Andrei a prins numai 5 partide în stagiunea 2022-2023, dintre care două în Cupa României.

Cristi Bălgrădean » N-a venit direct de la Universitatea Craiova, ci prin „intermediarul” Concordia Chiajna, în februarie 2018. Sportiv, „Pufi” nu a reprezentat neapărat un eșec pentru roș-albaștri, adunând 64 de apariții în Liga 1 pe parcursul a 3 sezoane diferite. Numai că aventura lui la FCSB s-a încheiat cu un scandal uriaș, când Becali a aflat că portarul semnase în secret cu rivala la titlu CFR Cluj în plin campionat.

Hristo Zlatinski » Om de bază la Universitatea Craiova în perioada 2015-2018, bulgarul pleca din Bănie la FCSB în august 2018, gratis. A prins doar 3 meciuri în Capitală și a plecat după o jumătate de sezon.

Marius Briceag » A semnat cu FCSB în iulie 2020, într-o perioadă în care nu mai conta la Universitatea Craiova. Ajuns în Capitală din postura de jucător liber de contract, fundașul stânga a rezistat numai 5 luni la roș-albaștri, timp în care a bifat 7 partide în campionat.

Cătălin Straton » A fost portarul Universității Craiova la începuturile lui Mihai Rotaru în fotbal, perioada 2014-2016. La FCSB a ajuns mult mai târziu, în septembrie 2020, de la rivala Dinamo. Vicecampioana en-titre l-a folosit ca goalkeeper de rezervă, din acest motiv Straton nu are decât 6 apariții pentru FCSB în două campionate.

Ivan Mamut » A fost inclus într-un schimb cu Ionuț Vînă. La fel ca mijlocașul care semna cu Universitatea Craiova în iulie 2021, atacantul croat nu a reușit să confirme, 1 gol în 14 meciuri.

Andrei Burlacu » Și el a făcut parte din schimbul cu Vînă. Considerat cândva o mare speranță a Craiovei, atacantul ajuns la 26 de ani n-a prins decât 3 meciuri în roș-albastru campionatul precedent.

Va reuși Alex Băluță la FCSB?

Da
Nu

VIDEO » Gigi Becali, patron FCSB: „Aduc zilele astea un fundaș central din străinătate”

Mai multe articole despre FCSB:

Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania
FCSB
Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania
Gigi Becali anunță aducerea unui fundaș central la FCSB: „Eu bag bani!”
FCSB
Gigi Becali anunță aducerea unui fundaș central la FCSB: „Eu bag bani!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Iunie 2023, 23:52

Nu de bani îl stoarce pt. ca are doar 2.000 euro/luna. De altceva îl stoarce...

Maradonatu
Maradonatu  •  13 Iunie 2023, 23:49

Iar începeți? Nu există expresia asta în limba română. Corect e "a luat țeapă ". "Și-a luat țeapă?" Wtf? Mai aveți puțin și scrieți că "s-a râs", dacă tot batjocoriți regula verbelor care nu sunt reflexive...

legio.sud
legio.sud  •  13 Iunie 2023, 18:03

GG este obișnuit cu tzepele , nu se supără , dimpotrivă . Oricum și Rotaru s-a fript ( nu a fost fript , asta o spun pt boovenii lu’ mititelu ) …

Vezi toate comentariile (7)
Comentează