FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 12:10 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 12:51

Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat antrenorii care le ce fotbaliștilor să joace dur.

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+. 

Omul de afaceri spune că nu vrea un asemenea stil de joc la echipa sa, declarând că nu va ezita să renunțe la un antrenor dacă acesta le va cere jucătorilor să intre tare la adversari.

Gigi Becali, replică acidă pentru Balaj: „N-ai cum să ieși tu la atac! Taci din gură că știm ce ai fost și ce șmecherii ai făcut”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali, replică acidă pentru Balaj: „N-ai cum să ieși tu la atac! Taci din gură că știm ce ai fost și ce șmecherii ai făcut”

Gigi Becali e categoric: „Dacă un antrenor de la FCSB spune «Îi călcăm pe gleznă», a doua zi îl dau afară!”

„Sunt unii antrenori care spun «Bă, îi călcăm pe gleznă» și după aceea se miră că iau cartonașe roșii. Ce e aia «Îi călcăm pe gleznă», mă? Dacă ești antrenor, vorbește ca antrenorii mari. Spune «Jucăm, facem, dregem», fă tactică.

Așa se vorbește? Cu «Îi călcăm pe gleznă, să le rupem genunchii»? Dacă un antrenor la mine spune «Îi călcăm pe gleznă», a doua zi îl dau afară!

Omul nu se calcă pe gleznă. Asta e fotbal, nu călcat pe gleznă. Așa fac unii. Când spui «Îi călcăm pe gleznă», rămâne întipărită asta în memoria jucătorilor. E o secundă de la a juca agresiv la a pune piciorul pe gleznă, dacă așa e învățat jucătorul. 

Eu, care nu am jucat fotbal, îmi dau seama ce înseamnă «Îi călcăm pe gleznă» din punct de vedere psihologic. E cuvântul «gleznă» care e problemă. Dacă îi spui jucătorului «gleznă, gleznă, gleznă», îi rămâne în cap și calcă pe gleznă. Nu e bine”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

Citește și:

Becali și-a făcut calculele: „Iau 50 de milioane pe Tavi și dau unul pe Miculescu. Rămân cu 49”

Gigi Becali, înainte de CFR Cluj - FCSB: „N-au cum să ne bată, dar îmi e teamă de Kovacs, e prieten cu Balaj...”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (28)
legio.sud
legio.sud  •  14 Aprilie 2022, 18:24
Postat de chronic_6_0 pe 14 Aprilie 2022, 12:51

ce sa faci nea Gigi, asta e fotbalul din liga 1, se invata de la juniori sa calce pe glezne si dupa sa se milogeasca ca au dat in minge

Mai ales frânarii și aia din Giulești dar mai ales aia din Cluj , deh mentalitate de cheferisti ! Are CFR-ul câțiva tapinari vioara I ( grahovac , Bordeanu , debeljuh când nu simulează faulteaza , deac uneori , ) pe vremuri îl avea pe cadu care ii depășea pe toți , rupea oase ăla bine-nțeles tolerat de arbitrii de casa !

steaua1986.
steaua1986.  •  14 Aprilie 2022, 17:21
Postat de Florean Andrei pe 14 Aprilie 2022, 16:35

Cfr are succesul garantat, frf a delegat fluierașul nr 1 al cfr. De aceea și arbitrează kovacs în Europa !

Din burta impresionanta le scoti florene.

befree
befree  •  14 Aprilie 2022, 17:11

Daca il intrebi pe Becali unde e glezna, iti arata cotul.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close