FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor: „Va fi premieră în România! Arestări, amenzi, pușcării”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 17:16 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 18:13

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat în direct la TV cum plănuiește să dejoace strategia ultrașilor de la CSA Steaua, care luau în calcul să cumpere bilete la FCSB - Dinamo și să nu se prezinte la meci, astfel încât să împiedice umplerea tribunelor. 

Pentru a le pune bețe în roate celor de la FCSB, susținătorii CSA Steaua au luat în calcul mai multe tactici. Una dintre ele, care a circulat pe grupurile de suporteri ai CSA, a fost să achiziționeze cât mai multe bilete și să nu se prezinte la meci, doar să elibereze astfel cât mai multe sectoare din arenă pentru a împiedica FCSB-ul să umple tribunele.

Gigi Becali a explicat în această după-amiază cum plănuiește să contracareze strategia steliștilor. 

Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!
GHENCEA
Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!

Gigi Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor

„Va fi premieră în România ce facem. Am oameni deștepți la club. Toate biletele se vor vinde nominal cu nume și serie de buletin. Vrei bilet, scrii numele tău și vei primi. Vor fi filmate toate locurile. Cine nu vine la meci, va fi blocat în computer de nu va mai primi niciodată bilet la FCSB

Iar de vor face ei vreun incident, vor fi filmați. Ca atare, îi îndrum pe părinții, nevestele, copiii și frații lor: «Aveți grijă, v-am atenționat. Să nu dați vina pe mine». Vor primi arestări, amenzi, pușcării. Vedeți-vă de treaba voastră și respectați legile statutului. Eu mi-am făcut treaba. Dacă nu vor, treaba lor”, a afirmat Becali la „Liga DigiSport”.

Ambiția oamenilor lui Becali este să umple tribunele și să demonstreze astfel că echipa lor e mai populară decât este gazda obișnuită din Ghencea, formația Armatei.

Dacă părțile vor semna contractul de închiriere al stadionului din Ghencea, așa cum a anunțat Becali că se va întâmpla „în proporție de 99,99%”, FCSB va juca în premieră pe noua arenă din Ghencea, una cu 30.000 de locuri. 

Tot despre FCSB: 

FCSB a negociat cu Vlad Chiricheș » Cum s-au terminat discuțiile

Talpan a izbucnit la negocieri: „Domnule comandant, de ce stați la masă cu ei? Nu e posibil să acceptați FCSB pe stadionul Steaua” » Reacția lui Argăseală

Citește și:

Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Euro 2024
Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Euro 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!
Superliga
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (40)
paolo16
paolo16  •  19 Iulie 2023, 05:48
Postat de mihai041 pe 18 Iulie 2023, 21:03

Iar minte pușcăriașul. A dat Jandarmeria comunicat. Nimic din ce a zis oierul nu este adevărat.

Te roade pe tine, marginalizatule?

mihai041
mihai041  •  18 Iulie 2023, 21:03

Iar minte pușcăriașul. A dat Jandarmeria comunicat. Nimic din ce a zis oierul nu este adevărat.

tictictic
tictictic  •  18 Iulie 2023, 20:07

Si uite asa se scrie istoria! Domnilor, am explicat in comentarii anterioare cu exemple concrete ca istoria, ca stiinta, n-are nicio treaba cu "sentintele judecatoresti" de conjunctura ale unui regim sau altul; istoria lucreaza cu fapte si intamplari reale, asa cum s-au petrecut ele. Prin urmare, istoria fotbalului va consemna pentru posteritate, pe langa derapajele unor indivizi de genul Talpan, Rus, Bichir, Oprea sau Dincu de la normalitatea fireasca a democratiei unui stat european, urmatoarele borne de referinta: ultimul meci de prima liga gazduit de vechiul stadion Ghencea a fost Steaua - Viitorul (4-1), in urma cu 8 ani; primul meci de prima liga gazduit de noul stadion din Ghencea va fi FCSB-Steaua - Dinamo peste cateva zile, in 2023! Cat despre amenintarile cu incidente violente sugerate de golanii de la Sud si girate de Talpan, va asigur ca stadionul Ghencea si strazile adiacente vor fi pazite de forte uriase ale politiei si jandarmeriei, mai ceva decat este pazit Air Force One de garzile presedintelui US. Cine incearca vreo prostie, o va face riscandu-si libertatea. Atentie insa la materialele pirotehnice ce vor fi introduse pe stadion sub obladuirea lui Talpan. Istoria a consemnat deja astfel de incidente; in 1933, un individ cam de aceeasi factura psihica (e drept, era caporal si nu colonel) si-a incendiat propriul Reichstag pentru a-si motiva represaliile impotriva ordinii constitutionale si a deveni "fuhrer" absolut...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează