FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scouter-ul lui Becali a găsit doi jucători pentru FCSB: „Mijlocașul seamănă cu Stanciu, atacantul cu Rrahmani, dar mai bun”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 17:41 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 19:38

Florin Vulturar, agentul trimis de Gigi Becali în Africa de Sud și în America de Sud să caute jucători pentru FCSB, susține că a găsit doi fotbaliști, un mijlocaș ofensiv și un atacant.

Vulturar, finul lui Becali, a fost trimis în misiune, Mai întâi în Africa de Sud, după ce patronul de la FCSB s-a arătat încântat de stoperul Ngezana, adus de la Kaizer Chiefs. Apoi, impresarul s-a dus și în America de Sud. Găsise un atacant în Brazilia, însă clubul de care aparține le-a cerut roș-albaștrilor 3 milioane de euro sumă de transfer, iar negocierile au căzut.

Se transformă fotbalul! 3 schimbări radicale pregătite pentru 2024
REGULAMENT
Se transformă fotbalul! 3 schimbări radicale pregătite pentru 2024

Vulturar a găsit doi jucători pentru FCSB: „Mijlocașul seamănă cu Stanciu, atacantul cu Rrahmani, dar mai puternic”

„Am găsit un mijlocaș care seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem niște rezultate [la negocieri]. Atacantul e combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic.

Eu am 4 scouteri în echipa mea, noi, cu toții, suntem vreo 5. Dacă aș avea o echipă de 10 scouteri, ar fi bine. Trei suntem foști jucători și acum vreau să mai aduc un fost jucător.

Răzvan Tincu, fundașul central, o să fie următorul scouter al echipei. Dacă iau fost fundaș central, o să se ocupe de scouting pentru ce înseamnă zona defensivă. Nu o să-l pun pe Tincu să se uite la atacanți”, a declarat Vulturar, potrivit Fanatik.

Vulturar a explicat de ce a căzut transferul unui atacant brazilian. „Suma de transfer era destul de mare: 3 milioane. Nu vreau să dau nume că apoi… Din prima ligă era, de la o echipă de la mijlocul clasamentul. Cam vreo 30.000 voia salariul”, a mai spus impresarul, potrivit sursei menținate.

VIDEO EXCLUSIV. Joyskim Dawa vorbește pentru GSP despre supremație în Liga 1 și planurile sale la FCSB: „Dacă vrea Dumnezeu, putem câștiga titlul”

Citește și:

Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”
Dinamo - FCSB
Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”
Transformarea radicală a unui fost patron din Liga 1! Și-a pus implant de păr, dar nu a renunțat la mustață
INEDIT
Transformarea radicală a unui fost patron din Liga 1! Și-a pus implant de păr, dar nu a renunțat la mustață

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  20 Noiembrie 2023, 21:47

Cu transferurile astea ipotetice, titlul e asigurat.

magic4ever
magic4ever  •  20 Noiembrie 2023, 21:18

Becali crede ca el a inventat scouter-ul si celelalte cluburi din Europa nu au scouteri in toata lumea?:))))Daca erau jucatori rasariti pe acolo ajungeau de mult in Belgia,Olanda sau macar liga 2 din Franta....o sa aduca tot pacalici de jucatori ca Ngezana...

Normal
Normal  •  20 Noiembrie 2023, 20:41

Toata lumea educata s-a saturat de minciunile pipereanului !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează