FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Gigi Becali amenință din nou cu retragerea: „O termin cu fotbalul! Dar cine să cumpere echipa asta?”

Gigi Becali amenință că se retrage din fotbal. +37   FOTO
Gigi Becali amenință că se retrage din fotbal.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 11:29 / Actualizat luni, 16 august 2021 12:30

Gigi Becali, patronul FCSB, amenință că se retrage din fotbal, așa cum a făcut-o în nenumărate rânduri în ultimii ani.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre situația de la FCSB și spune că nu acceptă încă un sezon fără titlul de campioană. Omul de afaceri spune că nu are cine să cumpere clubul roș-albastru, dar este gata să renunțe la jucători.

Gigi Becali amenință: „Dacă FCSB nu ia campionatul, o termin cu fotbalul”

„Dacă nu iau campionatul, o termin cu fotbalul! Nu mai e pasiune. A fost. Acum nu mai e. E o afacere pe care nu vreau s-o mai țin dacă nu e afacere. Dacă nu iau campionatul, la revedere. Ce mare lucru?

Cine să cumpere echipa? Nu are cine! Voi vinde jucătorii și voi lua bani! Nu are cine să cumpere echipa! La ce am eu acum, trebuie să dea vreo 40-50 de milioane de euro. Cine s-o cumpere? Și după trebuie să bage bani”, a spus Becali la Pro X.

Campioană ultima dată în sezonul 2014-2015, FCSB are un start slab de sezon. A fost eliminată în turul II din preliminariile Conference League, iar în Liga 1 este la 7 puncte de liderul CFR Cluj, după 5 etape.

Anghel Iordănescu: „Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod!”

„O surpriză la care personal nu mă aşteptam. Rapid a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică. Trei puncte importante şi meritate. Derby-ul a lăsat de dorit. A fost doar ca titulatură şi ca atmosfera din tribună. 

Cred că Rapidul a făcut o primă repriză bună, iar repriza a doua a cedat, FCSB a dominat, dar și-a creat prea puţine situaţii de poartă. Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport

 

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”

Gigi Becali dă afară doi jucători după Rapid - FCSB: „Îi las să plece liberi!” » Se ia de Coman și îi scade drastic prețul lui Moruțan

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (119)
cris4co
cris4co  •  16 August 2021, 23:32

Bre Nea Gigi iar nu intelegi...nu vrea nimeni sa scape de tine. Toti vrem sa fii altfel...FCSB-eaua lu matale sa fie altfel si atunci cu siguranta tot fotbalu din tara noastra o sa fie bine. Aici e vorba SA FIE,NU SA NU FIE. Da NU sa fii numai matale in fiecare zi pe GSP...chiar daca ai platesti...OK-platestei daca vrei...da sa arati tu ca Tu le stii pe toate,Tu le ai pe toate, Tu esti cel mai cel,Tu poti orice si ca TINE nu mai e...A-ti faci RAU singur si faci RAU intregului fotbal din tara asta. Pentru ca restu se simt INCAPABILI de nimic. Ai echipa buna...da tot TU ai faci RAU....prin felu tau de a fi. Vrei cu popii...OK-fi cu ei da aratate in public MULT mai putin ca nici popii nu se arata atit cit te arati TU. Nu conteaza cit iei matale pe Morutan...conteaza sa poata Morutan sa joace fotbal bine...ca te bagi matale sa ne arati NOUA ZOELANDA sii faci RAU. Vrei sa bata FCSB...lasa siretlicurile,furaciunile,schemele...lasa arbitrii,lasa fanii,lasa Federatia,lasa TOT...ca se ingrijeste Dumnezeu si o batea si FCSB-eaua.Da matale te bagi si peste Dumnezeu...Vrei RESPECT-poti sa-l ai da nu asa...cauti sa UMILESTI pe toata lumea si nu te poti bate cu toata lumea ca pierzi.Lumea trebuie sa se bata cu echipa...nu cu tine.

dragdim
dragdim  •  16 August 2021, 20:15
Postat de fairplayromania pe 16 August 2021, 19:15

Media care din 200 de spectatori face 8 000 de tifoşi fecesebisti....media care opreste mucrofianele de la galeria Rapidistă sa nu se audă admosfera de vis, media care invită rudele si prietenii ciobanului in studiou si comentează după dictare sau precum Todoran..... mult rău aţi facut fotbalului românesc prin mediatizarea acestui individ !

Ziaristii din România nu sunt decât trompetele “investitorilor” care au distrus fotbalul românesc. Sa ne aducem aminte ce invitați avea Ioanitoaia la Procesul Etapei, ei nu slujesc fotbalul, ei prestează aceasta meserie doar contracost.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  16 August 2021, 19:29
Postat de fairplayromania pe 16 August 2021, 19:09

Ba da, mai e cineva .....mass media care nu a facut decit sa il ridice in slavi pe acest cioban puscarias ! Daca nu am avea 50 de articole cu el in ziar sau la tv acele interviuri ridicole si reportaje cu plimbarea crucii si a icoanelor pe strazile Bucureştiului atunci altfel ar fi fost privit acet individ si dat uitarii !!!

Ai uitat de CSA,care pana in 1998 au furat peste 30 milioane de dolari din clubul de fotbal,ca apoi sa scape de el,ca avea datorii! Csa e principalul vinovat pentru tot ce s-a intamplat cu echipa de fotbal,odata ce din 1947 si pana in 1998,a fost la ei!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează