Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:41 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 11:55

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa Federației Române de Fotbal și a președintelui Răzvan Burleanu. 

Patronul FCSB a fost extrem de nemulțumit după meciul cu Oțelul Galați (1-1). El s-a luat arbitrajul lui Viorel Flueran, acuzând golul anulat roș-albaștrilor, dar și formatul Cupei României, criticând faptul că echipa sa joacă doar în deplasare. 

Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!
FCSB
Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!

Gigi Becali atacă Federația: „E o chestie de tupeu” 

„M-am cam săturat să mă cert, să vorbesc, să spun. Ei au atât de mare tupeu încât zic «Câinii latră, ursul merge». Mă refer la mai multe. Nu e în regulă să impui să joc cu U21. Zic «Nu, eu sunt stăpânul și îți impun». După aia mai spun «Nu îți dau arbitri străini. Voi sunteți sclavi, noi stăpâni». 

După aceea vin și cu regula asta din Cupa României. Sunt 6 echipe, tu joci cu 3 și joci doar în deplasare. Băi, tu nici măcar nu ai puțină minte. Spune că e progresist, dar aici nu e egalitate. Eu trebuie să intru în Cupă, dar spune «Joci trei meciuri în deplasare, că așa vreau eu. Eu sunt stăpân». 

Și acum au scos și mingea din poartă (n.r- se referă la golul de 2-0 anulat în meciul cu Oțelul). Avem VAR! E incompetență sau cineva are ceva împotriva mea. Altfel nu pot să-mi explic. E o chestie de tupeu a Federației. Nu împotriva mea... Ei fac ce vor. Cum mă trimiți să joc doar în deplasare? Nimeni nu înțelege asta”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Gigi Becali: „Mergem la Agenția Națională de Sport”

Patronul FCSB a continuat și a spus că va ataca deciziile FRF și la Agenția Națională pentru Sport. 

„Ăștia nu înțeleg. Zic «Domnule Becali, cum vezi dumneata? Ai dreptate. Hai să vedem cum o facem? Nu e în regulă cu U21? O scoatem. Nu e în regulă cu U21? OK, o scoatem». Îmi impui tu mie să joc în deplasare ca să-mi iei banii? Tu ne impui nebunia ta”.

Cum să joc trei meciuri în deplasare? A luat-o razna. Nu suntem sănătoși la cap! Vom ataca la Agenția Națională pentru Sport. E inechitate sportivă și comercială. Trebuie să dăm semnale. Dacă putem face ceva bine, dar măcar să nu fim proști și să dormim. 

Am ajuns să nu mai vreau să fie bine echipei naționalei ca să nu aibă reușite. Dacă se califică, vai de capul nostru... Eu nu vreau. Ei sunt zero, au distrus tot, dar tot sunt cu nasul pe sus. Dacă se mai și califică... Bagi tu bani în fotbal ca să alegi formatul? Tu nu ai făcut niciun format niciodată... Asta e lumea de azi”, a mai spus Becali.

Citește și: 

Celebrul comentator și-a strigat frustrarea față de FCSB: „Stau la «ciupeală», să ciugulească ceva. Ei pot, dar nu fac! Asta mă enervează”

Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping