FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB forțează intrarea în Ghencea! Gigi Becali și MM Stoica au prins curaj după discursul lui Ciolacu: cereri oficiale pentru două meciuri

Gigi Becali a anunțat că va formula o nouă cerere pentru ca FCSB să joace în Ghencea
Gigi Becali a anunțat că va formula o nouă cerere pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 16:39 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 23:10

După ce nu a ajuns la un acord pentru a disputa pe stadionul din Ghencea derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali (65 de ani) a anunțat luni, la prânz, că va formula o nouă cerere pentru a juca acolo, cu CFR Cluj, pe 6 august, în etapa a 4-a a Superligii. Seara, Mihai Stoica a plusat: a dezvăluit că roș-albaștrii au făcut oficial cerere pentru a juca în „Templu” posibilul meci cu Nordsjelland, din turul III al Conference League.

„Cu CSKA jucăm pe «Arc», fără spectatori. Cu Nordsjaelland, am făcut azi adresă, chiar dacă nu știu dacă ne calificăm, pentru Ghencea. Noi așteptăm deocamdată răspunsul CSA-ului referitor la partida cu CFR, care se va juca pe 6 august”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Patronul celor de la FCSB plănuiește să-i obișnuiască pe fanii celor de la CSA Steaua cu ideea că formația din prima ligă va juca la un moment dat în Ghencea. 

Gigi Becali schimbă în primul „11” la meciul cu CSKA 1948: „Să-l vedem acum”
FCSB
Gigi Becali schimbă în primul „11” la meciul cu CSKA 1948: „Să-l vedem acum”

VIDEO. Gigi Becali: „Pe 6 august vom fi în Ghencea”

„O să facem cerere, normal. Cu Clujul (n.r. CFR), pe 6 august. Asta clar așa va fi! Într-un fel, poate e bine. Știți de ce? 

Oamenii trebuie luați ușor. Și galeria de la Sud. Trebuie să îi înțelegem pe toți. Încet, încet, se vor obișnui. Se zice că obișnuința devine deprindere, deprinderea devine fire. Așa că o luăm ușor, ușor, ca să nu mai existe incidente, agresivități”, a spus Gigi Becali.

FCSB vrea în Ghencea la meciul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a anunțase la Orange Sport de duminică seara că FCSB a depus cerere pentru a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj. Duelul este programat duminică, 6 august, de la ora 21:30. 

Pentru mine, care am trăit multe, există un singur derby: FCSB - Dinamo. S-a depus cerere pentru Ghencea de săptămâna trecută, de când am aflat că se joacă duminică, 6 august, meciul cu CFR Cluj. Așteptăm răspunsul celor de la CSA Steaua. Poate că nu se va mai cere polița pe care nimeni nu o poate obține. Nu cred că cineva își mai poate permite. Dacă nici meciul ăsta nu îl jucăm în Ghencea înseamnă că e o anarhie totală în România și nu mai avem nicio șansă.

Marcel Ciolacu le-a dat curaj: „FCSB va juca în Ghencea!”

La finalul partidei câștigate de FCSB cu Dinamo, scor 2-1, premierul a precizat că așteaptă raportul Corpului de Control pentru a afla de ce Derby de România nu s-a jucat pe stadionul Steaua și a repetat că FCSB va juca în vittor în Ghencea și a trimis un avertisment către juristul Florin Talpan și comandantul Ștefan Bichir. 

„Nu sunt specialist în clauze, aștept raportul Corpului de Control. Pe urmă o să vedem. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal. Nu este un moft al nimănui. E o solicitare normală. FCSB, ca orice echipă, poate să joace și în Ghencea.

Nu-l cunosc pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de lucruri normale. Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”.

Citește și alte știri:

Suporter club UTA „solicită clubului și lui Alexandru Meszar să prezinte scuze public jurnaliștilor și suporterilor”

Viorel Moldovan, despre cum a schimbat Bergodi fața Rapidului: „Cu Mutu, se întâmpla de multe ori. Acum e altceva”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (28)
Stroescusever
Stroescusever  •  03 Septembrie 2023, 19:24

Dar tu cu cine ești cu sistemul,a ,ești bugetar

fabulos
fabulos  •  25 Iulie 2023, 16:43
Postat de Hcm27 pe 25 Iulie 2023, 10:52

Fa-bu-los!Mai bine tăceai cu exemplu.Apartamentul despre care faci vorbire este bun privat.Stadionul este bun public.Si mie, după așa-zisa revolutiune, la început, mi-era greu sa fac deosebirea.Ca fusesem învățați numai cu proprietatea statului, bunurile obștești.Dar cu timpul, m-am obișnuit.Încearca și tu!

Am facut o paralela ca sa inteleaga oricine. Daca vrei neaparat detaliez. In esenta nu conteza ce fel de proprietate este, aceasta trebuie protejata. Departamentul de conformitate cere niste informatii referitoare la partenerul de afaceri de ex: Exista, la momentul completarii acestui formular, orice actiuni in justitie impotriva dumneavoastra sau impotriva societatii/ asociatilor/ actionarilor/ administratorilor/ directorilor/ reprezentantilor legali ai societatii/ imputernicitilor acesteia in curs de desfasurare? Ati fost implicat/ implicata dumneavoastra sau societatea dumnevoastra, asociatii/actionarii/ administratorii/ directorii/ reprezentantii legali ai societatii/ imputernicitii acesteia, in cadrul oricarei proceduri judiciare care a implicat acuzatii legate de coruptie? Sunt doar doua mici exemple dar intrebarile sunt mult mai multe si mai diverse. Eu nu cred ca un proprietar serios accepta sa mai incheie un contract de inchiriere cu o SC al carei actionar majoritar are un asemenea trecut. Cu atat mai mult Statul Roman.

Hcm27
Hcm27  •  25 Iulie 2023, 12:07
Postat de concret pe 25 Iulie 2023, 11:55

Esti prost de puti, si mai faci si pe-a desteptul. Nu stii decat sa copiezi ce vezi la mine :)) ti-am zis, din cauza ta si a altora ca tine e tara asta unde e... mega-corupta si plina de prostie la tot pasul.

Aoleo am luat 1, ca am copiat după tine?Ma prostule, după tine n-as copia nici dacă n-as știi ce sa scriu.Ala e un raspuns, prostule, dar tu *** și nu pricepi.Fereasca Dumnezeu sa ne "potcoveasca" americanii cu un președinte de teapa ta, ca ne desfintam ca stat.Deocamdata, nu suntem decât "vanduti".Pana la desființare nu mai e decât un pas.Cu tine și cei ca tine avem toate sansele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează