FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi răspunde lui Lăcătuș: „FCSB va juca pe un nou stadion din București. Nu e Ghencea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 13:41

Gigi Becali susține că nu e supărat pe Marius Lăcătuș, care a declarat ieri că FCSB nu va juca niciodată pe noul stadion Ghencea.

„Nu sunt supărat deloc pe Lăcătuș, deoarece el probabil a auzit de pe la vreun general că nu o să fiu lăsat să joc în Ghencea. Însă vreau să vă spun că mie nu îmi poate interzice nimeni să joc pe acel stadion atunci când el o să fie gata.  

Legea este de partea mea. Stadionul este făcut din bani publici și nu este de joacă cu așa ceva. Dar, deși pot să joc acolo, totuși nu vreau eu să mă duc să joc pe Ghencea. M-am săturat de scandal, iar eu nu mai vreau scandal cu Peluza Sud. Nu vedeți cât circ a fost în acești ani?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

„Vreau pace și să jucăm pe stadionul Arcul de Triumf”

Patronul roș-albaștrilor recunoaște că se teme de reacția ultrașilor echipei din Liga 4: „Sunt sigur că dacă noi vom juca în Ghencea, Peluza Sud o să facă circ, iar eu vreau pace! Nu mai vreau dușmănii cu nimeni și nu vreau ca suporterii să se alerge unii pe alții din cauza unor orgolii.  

Dacă m-aș duce să joc la anul în Ghencea, atunci este la fel cum m-aș duce să joc cu echipa mea în Ștefan cel Mare. Credeți că acolo o să fim primiți bine vreodată? Credeți că noi vom juca vreodată pe stadionul lui Dinamo? Nicodată! Casa mea o să fie la anul tot Național Arena, dar o să fac cerere și pentru stadionul Arcul de Triumf”.

Match Preview FCSB - CSU Craiova

Vezi și:

FCSB în Ghencea? Marius Lăcătuș, reacție sinceră în direct la TV: „Nu îi văd vreodată, nu depinde de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
daniel.dx
daniel.dx  •  20 Decembrie 2019, 17:03
Postat de Traian Pavelescu pe 20 Decembrie 2019, 16:34

Fanii patetici ai sinistrei cazarmi sportive CSA, impusa cu forța de trupele bolsevice in 1947, nu pot livra un singur argument logic, credibil, acceptabil care sa justifice menținerea unei astfel de aberații totalitare intr-o țara democratica, membra UE la 30 de ani de la revoluție! Toți apărătorii UM Ghencea, fără e excepție nu sunt capabili sa ofere niciun argument pentru ca nu exista, avannd in vedere ca toate tarile UE au lichidat de mult intervenția inacceptabila a armatei in sportul profesionist! Singura lor explicație, pretext, este ura nesănătoasă fata de fostul lor finanțator Jiji, ciobanul cel viteaz și pentru asta sfidează logica, bunul simt și istoria și susțin o anomalie precum CSA!

Dar de ce toți fcsb-istii ca tine se leagă de marea cucerire a "cazărmii sovietice sinistre" din 1986 ??? A fost sinistră cazarma,dar a câștigat Cupa Campionilor Europeni,iar tu ,te lauzi cu asta ...nea Gigi ce a câștigat pe plan european cu tot "clubul lui profesionist" ?De ce toți fcsb-istii va tot legați de brandul Steaua ,cumva l-a inventat nea Gigi ??? Sau l-a cumpărat ? Unde era el când se juca marea finală ?Deci...fcsb-isti care incercati să credeti că ați inventat vreun brand...vedeti-vă de de fc fcsb ,"FC gazde" , sau cum vreți să îi mai spuneți...până o să aveți un trofeu ca cel al Stelei din Ghencea in vitrină mai aveți cale lungă...

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Decembrie 2019, 16:48
Postat de vri7 pe 20 Decembrie 2019, 16:17

"De ce oare a cerut FIFA deființarea echipelor departamentale? Patima și îndoctrinarea/intoxicarea te fac să susții o echipă vetustă!". Tu vorbești, comunistule , de îndoctrinare/întoxicare, când chiar tu minți cu nerușinare: FIFA NU a cerut niciodată desființarea echipelor departamentale. Habar nu ai ce înseamnă echipe departamentale.

Trăiască „dexonline”! Ia, de aici: DEPARTAMÉNT, departamente, s. n. Subdiviziune a unui minister sau a unui organism, întreprindere etc. !Așa au mai fost Rapid, la Ministerul Transporturilor sau Dinamo la MAI! Este adevărat, eu am rămas îndoctrinat de când am scris cronica la meciul Steaua București-Anderlecht 3-0 și am intitulat-o... „Visul unei nopți de-o... iarnă”, trebuie să recunosc! Cunosc bine fenomenul, de la colonelul Gavrilă și până la generalul Cătălin Zisu, pentru care am un deosebit respect!

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Decembrie 2019, 16:00
Postat de catalynn pe 20 Decembrie 2019, 15:24

Trebuie sa recunosc ca acum ne-a jjijji *** a făcut o declarație de om întreg la minte. Însă doua aspecte: 1) casa lui va fi la Poarta Alba pt tâlhăria de 60 de milioane din bani publici 2) La anul fc fscb este dezafiliată și lotul mutat la Clinceni.

Spre dezamăgirea și disperarea ta, de suporter/activist talpănist, Tribunalul tocmai ce a ridicat sechestru pe cele 60 de milioane! Ca să-l ajute pe procuror, tov. Bodu trebuie sa mai „lucreze la dosar și să mai planteze/inventeze” niscai... probe! Noi spunem FCSB este Steaua! Chiar suntem satifăcuți că acest club inventat cu... „tancul și arcanul”, acum este reprezentată de un om normal, oier de meserie, agramat și fanfaron, dar numai este reprezentanta unei Categorii de Forță, coercitivă, ARMATA! Bugetul Armatei, prin Departament, aduce bani din Bugetul Tării, deci bani publici! Aăa cum s-a construit Stadionul Ghencea: pe un teren al statului, naționalizat de la un cetățean român, cu bani pentru construcție de la Buget/bani publici, iar forța de muncă soldați în termen sau... ”concentrați”, deci plătiți tot cu bani de la Buget! De ce oare a cerut FIFA deființarea echipelor departamentale? Patima și îndoctrinarea/intoxicarea te fac să susții o echipă vetustă!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează