FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Gigi Becali ironizează mutările lui Dan Șucu: „E greu să te lupți cu mine când faci asta. Cum bagă 25 de milioane? Unde?”

Articol de , , - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 08:50 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 09:21

Gigi Becali a vorbit despre decizia lui Dan Șucu de a deveni acționar majoritar la Rapid după o majorare de capital și este de părere că formația alb-vișinie nu se poate lupta în acest sezon cu FCSB.

Formația alb-vișinie a anunțat luni că Dan Șucu este noul acționar majoritar, cu 70% dintre acțiuni, în timp ce Victor Angelescu mai deține doar 30%. Investițiile anunțate de Rapid nu-l impresionează pe Gigi Becali, care este de părere că Rapid nu poate deveni o forță în acest sezon.

Gigi Becali, găsit vinovat pentru rezultatele de la FCSB: „Nu e normal ca o echipă să câștige când face asta”
FCSB
Gigi Becali, găsit vinovat pentru rezultatele de la FCSB: „Nu e normal ca o echipă să câștige când face asta”

VIDEO Gigi Becali nu e impresionat de anunțul lui Dan Șucu: „Nu se poate lupta cu mine”

„Luptă este. Dar direct cu el ce să fie? Eu cred că nu e. Anul ăsta nu. Ne luptăm acolo, dar... Vrea să ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. E mai greu să te lupți cu mine când iei jucători pe care eu i-am lăsat. 

În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el e de un an în fotbal. E mai greu pentru că în fotbal sunt multe hiene, în toate domeniile, la preparatori, la antrenori, la secunzi și la președinți. Îți dai seama... Trebuie să fii foarte atent. El o să fie atent. 

O să fie greu să creadă cineva să ciupească bani de la Șucu. E greu de ciupit bani. El nu dă bani. Bagă 25 de milioane? În 10 ani? (n.r - râde). Nu e mă, tată... Cum bagă 25 de milioane? Unde? Văd că l-a luat gratis pe Oaidă, l-a luat gratis pe Cristea. Eu bag bani”, a declarat Gigi Becali.

Începând cu sezonul Super Liga 2023-2024, și toți anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul. Ca acționari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice.

 De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.

- Dan Șucu

Citește și: 

Becali improvizează și cu Alexandru Băluță! » FCSB îl va testa în amicale pe noul post

Fostul coechipier îl sfătuiește pe Chiricheș să nu vină la FCSB: „Nu văd care ar fi logica”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (7)
oase92
oase92  •  14 Iunie 2023, 15:00

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să-și dea în petic, să etaleze lipsa de respect, de bunăcuvință, infatuarea, grobianismul față de oricine încearcă ”să-l concureze”. El, preaiubitorul și slujitorul lui Dumnezeu nu înțelege și nu aplică nici măcar cele zece porunci. Poate să facă sute de donații, să ridice zeci de lăcașuri de cult, să facă zeci de pelerinaje la Muntele Athos dar, nu poate să-și schimbe caracterul și să-și corecteze /completeze lipsurile. Păcat! Și ca să fiu ”în temă” e ”brânză bună în burduf de câine”.

ED_BAD
ED_BAD  •  14 Iunie 2023, 10:21

Ce nu inteleg nea Gigi si alti socati si ahtiati dupa investitii fara noima si transferuri pe banda rulanta, este ca planul de reconstructie propus de acesti actionari ai Rapidului nu are drept scop lupta la titlu incepand de anul asta sau campionatuul castigat anul viitor si ruperea gurii targului cu orice pret. Se propune o reconstructie pas cu pas care vizeaza, in primul rand, stabilitatea economica a echipei. Pe aceste baze solide poti avea ulterior pretentia de a fi ulterior concurent la castigarea campionatului si de a te si mentine in top, nu doar de a ajunge ocazional acolo. De doi ani ni se tot explica lucrurile astea, dar cine sa le inteleaga cand, dintotdeauna am fost obisnuiti cu planuri bombastice, fara viitor? Ne-am invatat cu laudele mincinoase ale lui Gigi si ale altora despre faptul ca vine cu bani de acasa (cand ei doar imprumuta cluburile) si multi dinte noi nu avem puterea sa discernem ca nu asta este solutia pentru a deveni un club stabil financiar. si competitiv. Clubul nu trebuie sa fie dependent de succesul financiar si de starea de moment a unui investitor, oricare ar fi el, ci trabuie sa fie dependent de un management sanatos! Ati vazut ce face Gigi cand nu doarme bine noaptea? Ba vinde clubul, ba nu mai baga niciun ban, ba trimite oameni sa bata suporterii, ba da afara toti jucatorii, ba antreneaza el, ba angajeaza antrenori necalificati... Ala e investitor? Ala e management? Asta se vrea?? Cine doreste si admira asta nu poate fi decat un prost!

romeverest
romeverest  •  14 Iunie 2023, 10:09

Pipereanul continua sa traiasca in lumea lui !! Nu este deloc greu sa te lupti cu el, iar Hagi si Petrescu au demonstrat ca se poate, dominand de 8 ani fotbalul romanesc !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează