FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali îi bate obrazul lui Marcel Ciolacu: „Am avut încredere în el, dar nu a făcut ce a promis”

Gigi Becali, astăzi
Gigi Becali, astăzi

Articol de , - Publicat joi, 13 aprilie 2023 13:11 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 13:53

Gigi Becali (64 de ani) i-a bătut obrazul lui Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, care îi promisese că FCSB va putea închiria stadionul din Ghencea

Becali admite că speră în continuare ca FCSB să fie primită în Ghencea, pe stadionul pe care până acum l-au folosit doar două echipe de fotbal, CSA Steaua și naționala României.

În octombrie 2022, Becali spunea că Marcel Ciolacu, politician influent, i-a promis că FCSB va avea acces în Ghencea, dar cererile clubului patronat de Becali continuă să fie ignorate sau respinse. Din acest motiv, latifundiarul i-a bătut obrazul politicianului.

Talpan își asumă proiectul depus de Vasile Dîncu: „Este munca mea! Vom avea drept de promovare încă din acest an!” + Război TOTAL cu suporterii: „Vor să pună mâna pe club!”
CSA STEAUA
Talpan își asumă proiectul depus de Vasile Dîncu: „Este munca mea! Vom avea drept de promovare încă din acest an!” + Război TOTAL cu suporterii: „Vor să pună mâna pe club!”

Gigi Becali: „Ciolacu a promis. Am avut încredere, dar nu a făcut”

„Încă dorim să jucăm în Ghencea, da. Dar toate sunt de-a-ndoaselea în România. A dat și lege Ciolacu, a promis. Am avut încredere în el, dar văd că nu a făcut. Zice că a dat Lege, dar că nu se respectă. Toate sunt de-a-ndoaselea. Nu mă mai uimește asta, nu mă mai enervează. Asta e situația”, a precizat astăzi Becali.

Pentru ca FCSB să poată închiria stadionul din Ghencea, aflat în administrarea MApN, Marcel Ciolacu a propus modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului prin adăugarea unui amendament care să faciliteze accesul în bazele sportive ale statului.

„Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion”, scria președintele PSD în decembrie.

Rămâne ca normele noii forme a legii să fie aprobate. Chiar și așa, FCSB nu are siguranța că va putea închiria arena din Ghencea, întrucât administratorii stadionului pot invoca diferite motive pentru care să respingă cererile.

În finalul lui 2022, de exemplu, FCSB a vrut să joace meciurile cu CFR Cluj și FC Botoșani pe arena din Ghencea. Cererea a fost respinsă, fiind invocate lucrări de mentenanță la stadion fix în perioada 15-19 decembrie, când erau programate partidele.

Mai multe știri de actualitate: 

Spalletti, de neoprit la conferință! Kovacs, inamicul numărul 1: „Va rămâne în istorie! Ce să creadă copiii?”

Fostul antrenor al Petrolului, dezvăluiri incredibile despre condițiile de la club: „Nu puteai să mergi la teren, pentru că directorul juca tenis cu piciorul”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
alexh
alexh  •  13 Aprilie 2023, 23:59
Postat de csaba pe 13 Aprilie 2023, 16:02

Eu nu îmi amintesc și am o vârstă ca măcar un psd-ist sau cum sor fi numit de la începuturi să se fi ținut de cuvânt, de promisiune!!!

PSD, urmașul PCR.

alexh
alexh  •  13 Aprilie 2023, 23:58
Postat de vivi.napoca1_ pe 13 Aprilie 2023, 19:18

Acuma ,de ce ma rog tot insiști tu Becali sa joci în casa oamenilor de acolo !? Vrei tu sa arăți ca ești " Războinicul luminii ,sau cum te vei fi numit " !? Asta este de fapt o provocate ,( tot bagi bățul prin gard ) ! Se vede clar o răutate, iar acum dacă Steaua va promova ,ce treaba aveți voi dacă va credeți tari și mari,sau va fuge pământul de sub picioare !? Eu sant oarecum neutru din Cluj dar de ce sa nu între în divizia A Steaua ca nu vreți voi !? Și " U " Cluj este susținută din bani publici și eu sau alții care țin cu CFR ,parca nu suntem asa înverșunați ca alții ( marii becalisti) Asta este situația actuala în RO . Dacă se poate la alții din bani publici atunci sa se poată la toți,nu ca vreți voi niște susținători ai ciobanului !

Nu confunda primăriile cu ministerele. U Cluj este o echipă de tradiție, cu vreo 100 ani vechime. Că a fost și-n ligile inferioare este altă treabă. Compari U Cluj cu csa echipă care activează din 2017 doar în ligile inferioare? Trezește-te frate!

mafa
mafa  •  13 Aprilie 2023, 21:24

Mai lipsea un g de la 20k şi erai cântărit ca porcii...!!.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează