FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu se mai preface! Directive clare pentru bancă: "Schimbăm fundași, închizători, iar în atac vreau 6 oameni"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 09:42

Gigi Becali pare resemnat înainte de ultimele două etape din campionat și și-a făcut deja planurile pentru sezonul următor.

Becali lasă ipocrizia și se bagă direct în probleme tactice.

"Acum i-am spus lui Vasi (n.r. Vasile Geambazi) aşa: «vreau să jucăm, vreau să faci o echipă cu 4 fundaşi sau să joci cu 3 pe fund, să fie un singur închizător, să fie 3 şi cu încă 3, 6 atacanţi!». Şase jucători de genul Qaka, Moruţan, să fie mijlocasi care să joace.

Să fie spectacol la Steaua, asta am cerut, asta o să fie la Steaua, să joci pase şi să ai posesie ca Barcelona, şase atacanţi şi un închizător, atât", a spus Becali la TV Digi Sport.

 clipboard02

clipboard01

Citește și:  Gigi Becali, atac furibund în direct la TV! Costel Gâlcă desființat: "Că tot spuneți că era mare personalitate" » Metoda ingenioasă găsită: "Dictam tot!" 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (28)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  10 Mai 2018, 10:08

Domnilor, ca tacâmul sa fie complet, si fecesebismul sa cunoasca un nou minim istoric, mai lipseste un singur lucru : gigi, in trening cu sigla familiei simpson (sigla fc fcsb), dand indicatii tactice de la marginea terenului , din postura de conducator-antrenor. Si spre deliciul televiziunilor, sa-l sune pe "Vasi" sa-l intrebe : "Patroane, cum jucam azi? Va place , nu ? tiki-taka Barcelona ! V-am pacalit, este?" :)))

dinamo100
dinamo100  •  10 Mai 2018, 10:18

Cu cat trece timpul, Becali dovedeste ca nu intelege nimic din sportul asta. El nu intelege ca fotbalul e sport de echipa, nu intelege ca "hei-rupismele" nu folosesc la nimic, nu intelege de ce multi fotbalisti performeaza la alte echipe si joaca prost cand vin la fcsb, nu intelege ca banul nu e totul (desi e important), nu intelege ce inseamna constructia unei echipe, ce inseamna continuitatea s.a.m.d. El stie doar "tzaca-paca" si sa cumpere si sa vanda jucatori. E intamplator faptul ca de cand a iesit din puscarie (cu tot cu mascariciul ala de MM), fcsb nu a mai castigat campionatul (desi competitia era foarte slaba)? Eu zic ca nu.

mariuss72
mariuss72  •  10 Mai 2018, 10:18

:)))))))))))))))))) gigel reinventeaza tactica in fotbal, baga scheme de pe vremea cind rupea el basica printre oi, portarul si restul lumii, primul bat-primul apar :)))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează