FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a precizat când își va încheia Vintilă contractul cu FCSB și râde de Gnohere: „Du-te la amatorii de la Steaua”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 13:04

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a vorbit despre Harlem Gnohere (32), abia plecat de la gruparea roș-albastră, și despre situația antrenorului Bogdan Argeș Vintilă (48).

După ce atacantul francez a spus, în glumă, că va merge la CSA Steaua după plecarea de la FCSB, Gigi Becali i-a răspuns acestuia, fără a rata ocazia de a-i ataca pe „militari”. „Să se ducă la CSA, să rămână la amatori, că acolo ăia nici nu pot să promoveze. Nu îi lasă legea”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor la PRO X.

Gigi Becali: „Vintilă, toată viața la Steaua!”

În contextul despărțirii lui Edi Iordănescu de Gaz Metan Mediaș, finanțatorul FCSB a fost întrebat dacă ar fi tentat să îl numească pe acesta drept noul antrenor al FCSB-ului.

Vintilă își termină contractul cu mine doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 de ani. Vintilă e altceva. Dumnezeu mi-a dat niște oameni credincioși, din Biserică și eu nu pot să renunț la ei. Eu nu mă despart de oamenii ăștia niciodată în viața mea. N-am treabă eu cu Edi Iordănescu. Vintilă, toată viața la Steaua!”, a mai spus Becali.

VIDEO. Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

DERAPAJ la miezul nopții » Harlem Gnohere, dialog rasist cu Moke: „Se vede pe fața lui Coman că e țigan” + Ce au zis despre Man și Reghecampf

FCSB - VOLUNTARI. „Șomerul” a fost cel mai bun din echipa lui Gigi Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
felix_grandet
felix_grandet  •  05 Iunie 2020, 17:00
Postat de farasportincazarma pe 05 Iunie 2020, 16:44

text ridicol, reluat obsedant de un incapabil sa produca idei, argumente, explicatii. Dar ne-am obisnuit cu nivelul celor care s-au pripasit pe la portile si gardurile Colhozului Sportiv al Armatei-CSA, asteptand de la stat fotbal militarizat, exact ca sistemul sovietic autoritar!!!

Are dreptate, prostule. PS: ai învățat să zici FîCîSîBî?

partea47mea
partea47mea  •  05 Iunie 2020, 13:53

Ti-e frica mojicule, asa-i? Si in liga a 3 a ,Steaua este cosmarul tau!

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  05 Iunie 2020, 13:46
Postat de farasportincazarma pe 05 Iunie 2020, 13:45

Patetici, jalnici, ridicoli ca de obicei trepadusii in kaki adunati pe la poarta UM CSA, la cerut pomana de la stat fotbal militarizat. Nu se pot desprinde de modelul soivietic nici la 31 de ani de la revolutie. Nu inteleg trei adevaruri valabile peste tot in UE: 1. cluburile sportive militarizate infiintate de sovietici au fost desfiintate. 2. Armata si politia nu se mai pot amesteca in sportul profesionist al unei tari democratice, prin cazarmi sportive de trista amintire (CSA, Dinamo). 3. Nu se mai construiesc stadioane noi in unitati militare nici macar la Phenian. Romania este mereu exceptia, ultima, rusinea din cauza intereselor catorva sute de ofiteri din MApN si MI si a ratacitilor, neadaptati care s-au pripasit pe la portile UM CSA si UM Dinamo, invocand pomana de la stat sport militarizat. Patetic, ridicolm rusinos in 2020... ca in 1947!!! NU SE MAI POATE!!!

Iar prostul asta....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close