FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali râde de Talpan: „N-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei atât pe un desen?”

Gigi Becali vs Florin Talpan
Gigi Becali vs Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 22:20

Gigi Becali nu își face griji după decizia Tribunalului București în ceea ce privește palmaresul și îl „înțeapă” pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care vrea să obțină mai mulți bani de la finanțatorul FCSB.

Vezi AICI detalii despre decizia Tribunalului

Întrebat de către Ilie Dumitrescu dacă trebuia să cumpere toate secțiile sportive ale Stelei, pentru a nu se ajunge la această situație, Gigi Becali a răspuns: „Orice făceam spunea judecătorul că așa vrea el. În România, judecătorul spune «că așa vreau eu». Și dacă preluam toate secțiile ce? Zicea judecătorul «că așa vreau eu și nu le mai ai».

„Să țin cont de Talpan acum?”

În ceea ce privește declarațiile juristului Florin Talpan, conform cărora acesta ar dori prejudicii financiare de la Gigi Becali, finanțatorul FCSB i-a transmis acestuia că nu are pentru ce să îi plătească suma pe care o cere.

„Cum puteai tu să produci bani dacă nu aveai echipă de fotbal? Că asta înseamnă prejudiciu. Să nu te las eu să produci bani. Păi, tu aveai lacăt la prăvălie, d-aia nu ai produs. Eu n-am vândut nimic cu sigla ta. Prejudiciu înseamnă ce puteai să faci tu și nu te-am lăsat eu, nu ce am câștigat eu.

La câte războaie am dus, eu trebuia să fiu bolnav acum, dar Dumnezeu m-a păzit și n-am ținut cont de ele. Să țin cont de Talpan acum? Nici ăia nu o să aibă palmaresul, pentru că nu vreau eu. Dacă nu îl am eu, nu o să îl aibă nici ei. Păi, n-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei 37 de milioane pe un desen? Nu contează cu câte titluri sunt acum. Stai liniștit că o să le câștig la Curtea Supremă. Nu la Tribunal că spune o fetișcană că așa vrea ea”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Va face plângere penală

Gigi Becali a anunțat că lucrurile nu vor rămâne așa și va depune plângere penală, fiind dezamăgit de răspunsul judecătorului cu privire la această situație.

„Durerea e ceea ce se întâmplă în România, pentru că există o hotărâre exact ca a mea, în speță Craiova. Palmaresul îl are Craiova lui Mititelu. Echipa care a continuat are palmaresul. Eu am aceeași speță și dai altă hotărâre. Păi, dacă ești de clasa a cincea pleacă de la Tribunal de acolo.

Nu cred eu că va rămâne așa. Aici e un lucru firesc. Istoria e un lucru sfânt. Nu hotărăști tu judecător. Cine continuă istoria are palmaresul.Vom face o plângere penală, pentru că eu când am venit nu am băgat 40 de milioane de euro la FCSB, ci la Steaua București. Logic e să am eu Cupa Campionilor, pentru că eu sunt continuatoarea și logic nu aveai voie să îmi schimbi numele. Eu am făcut istorie cu Steaua, dar trăim în România. E ca și cum ai atârnat palmaresul într-un cuier și l-ai luat acum. Palmaresul e palmares. Nu poți să îl agăți în cui. Eu am venit din neant. Am aterizat cu elicopterul în 2003 și nu sunt continuatoarea”, a spus Gigi Becali.

VEZI ȘI:

Dezvăluiri din interior » De ce Victor Pițurcă nu e încă antrenor la CSA Steaua + ce condiție a pus pentru a prelua echipa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (192)
timm
timm  •  06 Iulie 2019, 22:49
Postat de theman30 pe 06 Iulie 2019, 10:00

daca erai destept stiai ca orice actiune(aici pierderea palmaresului) se face atunci cand e definitiva si apare motivarea....

Daca erai normal nu destept stia ca este o actiune in constatare. Asa ca fcsb nu a avut niciodata palmaresul Stelei. Dar tu esti prost si rau intentionat.

7manuel
7manuel  •  06 Iulie 2019, 15:20
Postat de Andreea Claudia pe 06 Iulie 2019, 12:30

Vino cu acte si dovedeste ca ciobanul a bagat 15 milioane...fara a scoate niciun profit, si iti promit ca imi sterg contul si ma voi inchina in fata ciobanului. Mai gigistule, acest infractor dovedit, a incasat de cel putin 3 ori mai mult decat a investit.

mai minte scurta, pai tu crezi ca exista vreun patron in lumea asta care face munca voluntara? Care nu vrea profit? Du-te ma cde aici ca esti na-tang rau si mai si semnalizezi? Mai ai frati?

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  06 Iulie 2019, 13:01

Râzi ciobane, râzi liniștit, că ai rămas doar cu râsul, ți-a luat ăla tot ce-a vrut, cum a vrut și când a vrut ! Ți-au mai rămas câteva petice de piele, dar în ritmul ăsta o să ți le ia și pe alea !

Vezi toate comentariile (192)
Comentează