FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Gigi, dezlănțuit după succesul categoric cu Astra » A imitat declarațiile făcute de rivali + mesaj pentru "Tălpănică" :)

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 22:39

Gigi Becali a fost euforic la finalul meciului câștigat de FCSB în fața Astrei, scor 3-0, și a imitat declarațiile făcute de cei de la CS U Craiova, înaintea meciului pe care cele două formații îl vor juca la finalul acestei săptămâni.

Becali nu a ratat nici ocazia de a-l ironiza din nou pe Florin Talpan, juristul CSA. "Vezi, Tălpănică, o să te dau pe mâna lui Șumudică!", a strigat Becali după meci.

"Avea vreo miză? Șumudică era nervos pentru că asta e ambiția lor, să bată Steaua. Dar Steaua este o nucă prea tare pentru toți, aveam așa o trăire că vom câștiga.

Toate echipele din play-off au căzut. Azi am văzut că și Viitorul, și Craiova au jucători obosiți. Și Astra la fel. CFR, obosită. Dinamo nu e căzută încă. Lupta se dă între noi și Viitorul, dar nu cred că va ține pasul până la final.

O să spun și eu la fel cum spun cei de la CS U: Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni și o să avem un meci foarte dificil. Nu avem prima șansă, nu e Steaua favorită, sperăm să avem și noi puțin noroc și să luăm în serios meciul, că e un meci foarte dificil", a ironizat Becali discursul oltenilor.

După victoria de astăzi, FCSB a urcat din nou pe primul loc, în ciuda faptului că se află la egalitate de puncte cu Viitorul.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
randoom_._
randoom_._  •  06 Aprilie 2017, 23:23
Postat de eugen76_pan pe 06 Aprilie 2017, 22:56

FCSB joaca foarte slab..suntem cu 3 clase peste ei ca joc

CSU,CLONA ASTA INFECTA SI ilegala in liga 1,abia dupa 4 etape in playoff,a castigat un meci si si ala in ultimul minut. wtf? o sa pierdeti la scor cu Steaua.

915130541905898
Gabi Simon  •  06 Aprilie 2017, 23:00

Eii cu siguranta are sa vina si rindul vostru sa pierdeti la Craiova si sa nu te dai tu marele mafalda *** arogant si atunci ai sa te duci acasa la tine si ai *** tale ca si asa se apropie Pastele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  06 Aprilie 2017, 22:56

FCSB joaca foarte slab..suntem cu 3 clase peste ei ca joc

Vezi toate comentariile (19)
Comentează