FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Gigi face selecție » Partida cu Gaz Metan are dublă miză pentru FCSB: lupta la titlu + transferuri!

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 09:00

Becali urmărește trei fotbaliști ai adversarei din weekend și de data asta nu mai e vorba despre vreo strategie de slăbire intenționată a oponentului.

Gigi obișnuia să-și declare interesul pentru rivali înainte să-i întâlnească, în ideea că astfel îi va "înmuia" un pic. Acum există o atenție reală asupra a trei fotbaliști ai lui Gaz Metan, formația pe care roș-albaștrii o vor întâlni duminică.

Jucătorii ar trebui să fie motivați și în partida cu FCSB, din moment ce afacerile nu sunt perfectate și evoluția lor poate să-i mai apropie de transferuri. Care sunt numele implicate:

Darius Olaru, 20 de ani

- E mijlocaș dreapta la Mediaș, în 4-2-3-1, însă poate evolua pe oricare dintre cele trei poziții din spatele vârfului. Becali îl vrea însă pentru un post nou: playmaker în fața apărării, lângă un închizător de forță precum Pintilii.
- Mai ales Mihai Stoica e un admirator al jucătorului și un susținător al transferului. Fotbalistul crescut la Mediaș deține un avantaj important: va fi "under 21" și în sezonul viitor, în care echipele vor fi obligate să trimită pe teren din startul partidelor doi jucători cu vârstă de "tineret".
- E puternic, aleargă mult și e util în ambele faze ale jocului. Un minus important pentru un jucător de atac: nu dă goluri. În acest sezon a înscris doar o dată în 15 meciuri.
becali plateste 500000 de euro pentru transferul lui olaru de la gaz metan 1 copie 1

Carlos Fortes, 24 de ani

- Vârful portughez a pornit fantastic în Liga 1, cu trei goluri în trei partide la rând, apoi s-a mai stins, a mai înscris numai o dată. Regresul din bilanț se vede și pe teren, vârful pare să aibă câteva kilograme în plus și a devenit tot mai egoist în joc, interesat să atragă atenția și să prindă un transfer.
- Antrenorul Teja a recunoscut într-un interviu din Gazetă că portughezul pe care Gazul l-a adus din liga a treia, de la Vizela, își dorește să schimbe echipa în curând, să facă un pas în față.
- Becali îl remarcase pe Fortes la începutul sezonului, acum îl ia în calcule din nou fiindcă e dezamăgit de Rusescu, "MM spusese că e caviar, dar e vorba mai mult despre icre de știucă". FCSB are nevoie de un "vice-Gnohere", o rezervă pentru golgeterul francez.
940475 923551 rkr5475

Iulian Cristea, 24 de ani

- Mijlocaș defensiv sau fundaș central, a jucat doar la Gaz Metan, cu excepția unui sezon în care a fost împrumutat la Metalurgistul Cugir
- A jucat 15 meciuri în acest sezon, mai ales datorită polivalenței lui. Teja l-a distribuit ba la mijloc, ba în apărare, în funcție de zona în care a avut nevoie la un moment dat. Puternic, cu joc de cap bun, ar fi util la FCSB în ambele compartimente în care poate fi utilizat, întrucât echipa înregistrează un deficit și de stoperi, și de închizători.
- Pintilii i l-a propus lui Becali într-un interviu din Fanatik, mijlocașul veteran a spus despre Cristea și despre Olaru că ar fi achiziții bune pentru Steaua.
952325 cpr6224 denis man iulian cristea

Și antrenorul are șanse

Lista cumpărăturilor de la Mediaș poate fi completată cu antrenorul Mihai Teja. Dică nu e amenințat în momentul de față, dar discuțiile despre demiterea lui pot fi redeschise dacă FCSB se va îndepărta de liderul CFR până la sfârșitul anului. Teja, care a mai antrenat la FCSB și la nivel de juniori, devine favorit dacă va fi sacrificat Dică, pentru că beneficiază și de aprecierea lui Becali, și de încrederea lui Mihai Stoica.

"Am avut o dată ofertă de la Steaua, doar că n-am putut să semnez, eram sub contract cu U Cluj și n-aveam cum să-l las baltă pe Florian Walter, care mă angajase acolo", povestește Mihai, antrenorul-revelație al sezonului. A preluat-o pe Gaz Metan astă-vară cu obiectul de a păstra echipa în prima ligă și acum e pe loc de play-off, cu șanse mari să participe în turneul decisiv pentru titlu. 

teja

"Pe Olaru nu l-am vândut astă-vară la FCSB fiindcă domnul Becali propunea să eșaloneze plata în mai multe tranșe, iar noi aveam nevoie de bani urgent. Suntem deschiși pentru tratative, ar fi bine dacă ar exista zece ca Becali în campionat, cu bani de cheltuit pe transferuri" Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (11)
1983745591922802
David Andrey  •  28 Noiembrie 2018, 21:01
Postat de talpan_terminator pe 28 Noiembrie 2018, 14:51

FC FCSB = PORCARIE DE CLUB!

Ba talpanistule sa ne *** ***, de ce vorbești tu dacă nu ești în măsura?? Apropo vezi ca din ianuarie nu o sa mai existe csa o sa ne luăm emblema și numele înapoi. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpan_terminator
talpan_terminator  •  28 Noiembrie 2018, 14:51

FC FCSB = PORCARIE DE CLUB!

firaldo
firaldo  •  28 Noiembrie 2018, 13:52
Postat de firaldo pe 28 Noiembrie 2018, 12:14

Umili astia de la gsp,dupa articolul jenant despre investitorul de la Iasi acum vine articolul asta despre "interesul" *** pentru jucatorii sau antrenorul de la Medias,poate poate i adoarme si pe astia si iau si ei o prima,usor usor apelativul de "ziar de invelit peste" devine mult mult prea bun pentru acest ziar scris in pozitia aplecat.***.***?Unde e mandria ta de jurnalist?

Deci postarea mea a fost cenzurata la cuvintele considerate vulgare sau jignitoare,va scaldati in penibilitate,un cuvant pe care l-ati cenzurat este I O A N I T O A I A,sa inteleg ca numele sefului vostru este considerat vulgar?:)))))Sunteti singurul ziar din lume care a cenzurat cuvintele care reprezinta produse lactate,atat de umili sunteti.,

Vezi toate comentariile (11)
Comentează