FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE. EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum reacționează Becali la înfrângeri: „Intra furtunos în vestiar”

Gigi Becali +15   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 10:44 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:44

Dorin Goian (39 de ani), actual antrenor la Foresta, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

Fostul fundaș, dublu campion cu FCSB în 2005 și 2006, a jucat la echipa roș-albastră din 2004 până în 2009, când a plecat la Palermo, și a dat detalii din vestiarul roș-albaștrilor și despre cum se implica Gigi Becali.

VIDEO Dorin Goian, despre Gigi Becali „Gigi nu se băga la echipă”

Atunci nu se băga nea Gigi la echipă. Poate avea anumite idei sau încerca să-i spună antrenorului să bage un jucător, dar nu o făcea. Era o perioadă bună la Steaua și echipa câștiga. Atunci când câștigi campionatul și mergi în grupele Champions League nu prea ai cum să te bagi la echipă. Să faci ce? 

Erau și antrenori buni, care nu acceptau. Erau Olăroiu, Zenga, Hagi. Echipa mergea. El era bucuros pentru că și încasa bani. De ce se bage? 

Când aveam o perioadă mai nefastă, venea în vestiar și ne certa. Dar era diferit, după 5 minute se schimba total. Intra furtunos, supărat în vestiar, dar după 8-10 se schimba. Ne lua pe toți în vestiar, ne făcea cu ou și oțet. Îl lua pe fiecare. Dar nu erau dese aceste momente. Și nu venea după o înfrângere, ci după două sau trei meciuri în care nu câștigam. Dar schimba imediat discursul și mergeam toți la masă”, a declarat Dorin Goian la GSP Live.

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: „E de neacceptat!” » Mesaj dur pentru un jucător: „Nici așa nu ești titular”

Cel mai slab Gigi Becali din istorie! FCSB e în cea mai umilitoare situație din 2003 încoace

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
336378437189884
Malus Dacus  •  23 Iunie 2020, 12:00

Ne intereseaza si cum reactioneaza Gigi Becali la egaluri, la victorii, cand ploua, cand e cald, cand il strange un pantof, cand nu-l aude Lutu, vrem sa stim tot despre Gigi Becali. Mult Gigi Becali.

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Iunie 2020, 11:37

Acum e linistit Becali la infrangeri. S-a obisnuit.

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Iunie 2020, 12:35
Postat de farasportincazarma pe 23 Iunie 2020, 12:20

Raspunsul este extrem de simplu si usor de inteles. In economia de piata actioneaza implacabil legea cerere-oferta, inclusiv sau mai ales in presa! Evident ca ziarele, care stiu ca 52% dintre suporteri sunt stelisti, trebuie sa se adapteze si sa ofere stiri despre Steaua, avand in vedere ca toate celalte echipe aduna impreuna doar 48% dintre suporteri. Deci un raport corect intre stiri ar fi 52% despre Steaua si restul despre alte echipe. Aceasta lege simpla nu este inteleasa si respectata insa de nostalgicii dupa sistemul autoritar sovietic, sustinatori de echipe ale sinistrelor cazarmi sportive staliniste CSA si Dinamo, sau de alte grupari artificiale finantate de partid si de stat (craiolguta, rapid academia de partid sect.I, etc.), sau protejate politic si specializate pe pagube prin insolventa (kolosvar1907). Simplu, nu!!!!

Economia de piata nu inseamna sa te targuiesti la taraba pentru o legatura de leustean, ca sa iesi mai ieftin. Asa cum crezi tu!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează