FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Florin Costea, despre episodul «papanași» Cum a fost exclus din lot de Reghecampf: „Am avut poftă, dar am fost prinși”

Florin Costea, în perioada în care  juca la FC U Craiova // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Florin Costea, în perioada în care juca la FC U Craiova // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 14:07

Florin Costea, 34 de ani, fost atacant la echipe precum FCSB sau FCU Craiova, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live de azi. 

Cândva un „bombardier” al Ligii 1, acesta a vorbit despre escapadele în care a fost implicat de-a lungul carierei, rememorând și episodul «papanași», cel în urma căruia  a fost exclus din lotul Craiovei de către Laurențiu Reghecampf. 

 

A fost o greșeală copilărească. Am mers la biliard și mi-am comandat o porție de papanași. Eram cu Mihai Dina și cu încă un băiat. Am avut poftă, asta a fost tot. Nu ni se spusese că n-avem voie. Am fost prinși și am fost informați că nu vom face parte din lot”, a spus Costea, la GSP Live. 

Reghe i-a dat afară din lot

Un episod celebru în care Florin și Mihai Costea au fost protagoniști s-a petrecut înaintea unui meci cu Unirea Urziceni, în care pe banca oltenilor era Laurențiu Reghecampf. Presa de atunci scria că cei doi frați au făcut unele excese înaintea partidei și au fost excluși din lot. 

„Florin şi-a comdanta pizza, iar Mihai şi-a luat papanaşi, lucru pe care-l consider foarte grav. Au arătat că nu sunt profesionişti. Nu i-am reţinut în lot pentru meciul cu Unirea!”.

Episodul a ajuns şi la urechile lui Adrian Mititelu care a luat o decizie halucinantă: l-a suspendat pe Reghecampf cu numai o zi înaintea partidei!

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Florin Costea rupe tăcerea! Adevăratul motiv al rupturii de FCSB: „Becali a fost problema. Toată lumea știe ce se întâmplă acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează