FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Atac devastator al unui fost dinamovist: "Ăștia sunt catastrofă! Nu i-aș chema nici la sintetic pe actualii jucători"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 10:24

Dinamo ocupă locul 9 după 16 etape disputate din Liga 1 și este la 5 puncte de primul loc de play-off. Dacian Varga, fost internațional român și jucător la Dinamo la juniori, a vorbit la GSP Live despre situația formației din Ștefan cel Mare.

"La Dinamo e catastrofă ce se întâmplă acum. Este strigător la cer ce jucători sunt acolo. În afară de 4, 5 jucători, pe restul nu i-aș chema nici lunea la sintetic să joace cu noi.

Nu merită tricoul ăsta, dar așa se întâmplă când aduci jucători cu 2.000, 3.000 de euro.

Mircea Rednic dacă ajunge în play-off, ar fi ca și cum ar câștiga titlul. Minune e puțin spus. Sunt jucători care nu știu abecedarul fotbalul, e o situație dificilă", a declarat Varga la GSP Live

Vezi și: Dă clubul în judecată! Un jucător acuză Dinamo că i-ar fi falsificat semnătură pe rezilierea contractului!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  27 Noiembrie 2018, 10:39

sint multi care vor sa scrie. vad doar ciobul nu si oala sparta. sint total in afara de subiect minati de rautate de a nu incerca sa inteleaga. cauza si efect. totul este in legatura cu asta. as putea sa ii dau un exemplu distinsului fotbalist fara vreo performanta pe cind fotbalul era mult mai bine in romania. uite c exista si cauza dupa efect. sti cind? atunci cind medicul isi duce la groapa pacientul. pentru ca daca ti-o dau pe aia a unui poet daca sti ce este aia cu " statornicia pietrei da ciinelui senzatia ca fuge" esti paralel. poate este mai usor cu "venea o moara pe siret." subiect vnea . ce face ? omoara . pe cine pe siret. asa ca ... du-te la domnul badea sa iti dea explicatii dece nu contribuie cu bani la clubul care l-a adus beneficii? sau fiind cumnat cu popovicioiu amindoi gineri ai politrucului ioan dinca teleaga nu este bine? dar dece tiriac nu a dat din hemoragia de bani citiva banuti clubului care l-a consacrat? pai da pe masini iar cadourile pentru halep in valoare ajuta enorm acest club. daca intelegi ca nu sint bani si nu poti face nimic fara ajutor atunci vei intelege ca acesti jucatori sint niste eroi. poate netalentati paote ca nu au faima altora. dar aceasta echipa proasta sau buna a tinut piept stelei care au jucatori super o nationala romaneasca in componenta si nu prea i-a batut. trebuie sat srimb si judecat drept. se aude ca lucescu ar cumpara cu rednic clubul. pai asa da. toti va dati dinamovisti dar nu ajutat

dora
dora  •  26 Noiembrie 2018, 10:58

Cine mai e si asta...a avut doar 4 selectii la nationala mare si 2 la cea de tineret...iar in ultimii ani s-a remarcat doar prin "loviturile" date la femei cu nume, de preferat blonde.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează