FOTBAL  »  Superliga  »  EUROFANTASTICI

GSP LIVE // VIDEO Marius Măldărășanu, dezvăluire din perioada "Eurofantastică": "Mircea Lucescu ne-a chemat pe mine și pe Mihăiță Neșu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 13:21

În direct la GSP Live, Marius Măldărășanu a povestit un episod petrecut după sfertul de finală "Eurofantastic" dintre Steaua și Rapid. Mircea Lucescu l-a invitat pe el și pe Mihai Neșu la meciul starurilor, dintre echipele lui Ronaldo Zidane. 

 

 

"Am avut sezonul ăla bun în Cupele Europene și am primit o invitație neașteptată. Era meciul "Prietenii lui Zidane" vs "Prietenii lui Ronaldo". Antrenorul formației lui Ronaldo era nea Mircea Lucescu. Știu că eram propus eu și Mihăiță Neșu, unul de la Steaua și unul de la Rapid. El nu a mai venit până la urmă.

I-am zis «cum să vin acolo, nea Mircea?». M-am dus și în vestiar erau Tristan, Ronaldo, Zidane și alte nume mari. Când Zidane a intrat în autocar, a salutat pe toată lumea. Mi-a fost rușine să fac o poză. Nu am nicio amintire de acolo", a dezvăluit Măldărășanu.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează