FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Rivalitățile vechi nu se uită » A șters pe jos cu Dinamo: "Nu m-aș supăra dacă retrogradează, nu-mi strică somnul faptul că îi merge prost"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 16:31

Sorin Cârțu, 63 de ani, a vorbit azi, la GSP LIVE, despre situația dezastruoasă în care a ajuns Dinamo. Totuși, legendarul atacant al Științei nu e deloc afectat de colapsul în care a ajuns echipa atât de hulită de suflarea olteană. 

VIDEO cu declarațiile lui Cârțu despre Dinamo

"E rușinos tot ce e acolo. După mine, se pot duce și în Divizia B, nu m-aș supăra. Nu-mi strică somnul sau masa de Crăciun faptul că le merge lor prost. Dacă te cheamă Dinamo nu înseamnă neapărat că trebuie să fii o echipă puternică.

Compartimentul defensiv e incredibil. (...) Vorba lui Cornel Dinu, Katsikas aleargă mai lent decât tramvaiul. E imobil, zici că dă cu muchia când respinge mingea cu capul", a spus Cârțu, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Un fost antrenor de la FCSB rupe tăcerea: "Pierd titlul de ani de zile din cauza intervențiilor lui Becali"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
terminator_1
terminator_1  •  28 Decembrie 2018, 01:04
Postat de bazileon pe 27 Decembrie 2018, 14:25

De Cartu - fotbalist mare - ne arde noua?

Cartu valorează cat toată istoria ,,fabuloasă" a celor de la ,,doar ham hau miau"....

1621544878110915
Ionel Alecu  •  27 Decembrie 2018, 18:11

vesnica rezerva cartu , vorbeste dar nu gandeste si stim cu totii de ce ...pentru ca nu a avut cu ce , 1995 an de referinta in favoarea spuselor noastre .

lionforever
lionforever  •  27 Decembrie 2018, 15:30
Postat de conasu_boeru pe 26 Decembrie 2018, 22:17

Sorin Cîrțu ?! Un -eg ca jucător , ”0” ca antrenor, o scu-sură ca om , un a_alfabet! Numai dacă luăm în calcul cât s-a gudurat pe lângă Mititelu și zicea mereu că noua echipă din Craiova e...” o făcătură” , iar ca un nimic ce e, a sărit gardul la clonă !!!

Cartu nu s-a gudurat niciodată pe langa mititelu ci dimpotriva a fost un aprig contestatar al "eminentei cenusii" el a spus celebra fraza "mititelu are capul cât damigeana si mintea cât dopul " ceea ce este si 100% adevarat.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează