FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

GSP LIVE / VIDEO Sergiu Costin a evoluat în Champions League și recunoaște că a jucat la pariuri: „Am pus un bilet. Cred că și colegii mei au făcut-o”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 11:19

Sergiu Costin, 40 de ani, fost campion al României cu Oțelul Galați, echipă cu care a și jucat în grupele Ligii Campionilor, a recunoscut la emisiunea GSP LIVE că în trecut a jucat la pariuri.


„Am fost o singură dată cu cineva să pună la pariuri și am zis să pun și eu să văd dacă am noroc. Am pus un bilet, nu știu ce am pus. Dar n-am mai pariat niciodată. Cred că am avut colegi care au pariat”, a declarat Sergiu Costin la GSP LIVE.

Sergiu Costin a jucat pentru Oțelul Galați din 2006 până în 2014 și a fost căpitanul gălățenilor în sezonul 2010-2011, când au câștigat titlul. În 2011 a triumfat și în Supercupa României.

Vezi și:

Sergiu Costin, fostul campion al României cu Oțelul, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE: „Am plecat cu ură de la Galați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mway
mway  •  15 Februarie 2019, 12:14

Liga 1 are denumirea unei case de pariuri. Pe marginea terenurilor sunt numai reclame la case de pariuri. In pauze, doar reclame la fastfood-uri, bauturi alcoolice si pariuri. Pana si copiii escorta de la campionatul mondial erau in echipamentul unui fastfood. Fotbalul de azi se joaca primtre tot ce ar putea fi daunator pentru cariera uni jucator, alcool, pariuri si junk food. Atunci, despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează