FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihăilă! Președintele Craiovei a spus tot

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 12:16

Marcel Popescu a intervenit telefonic la GSP LIVE, emisiune moderată de Costin Ștucan, și a vorbit despre starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă, fotbalist lovit dur de Laurențiu Rus în primele minute ale meciului Poli Iași - CS U Craiova, 0-3. 

"E în regulă acum! Lovitura a plecat prima dată în barbă și apoi spre gât. Dacă era lovit direct în gât era ceva mult mai urât. Nici nu vreau să mă gândesc. Nu știu dacă e lovitură din ură sau dintr-un complex de inferioritate.

Dacă unicul Messi ar fi jucat în România, ar fi fost și azi în picioare jucând fotbal? Asta e întrebarea pe care o pun. Probabil că și-ar fi terminat cariera acum 4-5 ani. Nu există respect pentru colegul de competiție", a zis Marcel Popescu la GSP LIVE. 

Citește și: GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
2016351845047250
Flaviu Dan  •  05 Noiembrie 2018, 15:30

Domnule 'jurnalist', chiar nu se poate fara " 'X' a spus tot " ? Cat timp va mai lua sa intelegeti ca nu asta inseamna jurnalism ?

dakesis
dakesis  •  05 Noiembrie 2018, 13:56
Postat de observator_federal pe 05 Noiembrie 2018, 13:46

Tot caut un rezumat video al întâlnirii Poli Iaşi - Universitatea Craiova 0-3 şi nu găsesc! Digisport şi Telekomsport nu au aşa ceva, doar Look are unul dar ciuntit (golurile apar doar ca reluări, lipsesc faze şi ocazii de excepţie, inclusiv bara lui Fedele) şi amestecat (bara lui Koljic de la 0-0, deci din prima repriză, apare după redarea primelor două goluri)... Televiziunile noastre "de sport" la care cotizăm pentru o grămadă de meciuri pe care nu le dorim, nu pot să realizeze un util material documentar privind LIga I? Brava!

poate numai daca joaca fcfcfc club. Daca Mitrita si Koljici jucau la fcfcfcfcfc le dediacu documentare intregi... Hagi junior da gol cu ambele picioare din penalty si scriu 3 zile despre asta. Nistor da gol cu ambele picioare din actiune si scriu doua randuri. Asta este presa de pescarie.

polistul68
polistul68  •  05 Noiembrie 2018, 13:59

face si asta circ degeaba....sa arate ca isi merita banii....lovitura a fost neintentionata. Nu pot sa cred ca cienva e asa de cinic, sau inconstient, incat sa loveasca cu rautate in gat...era deja cu spatele cand a lovit..dar asa ne palce noua, sa facem si un pic de circ. Bine ca nu a patit baiatul ala nimic.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează