FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-1

Hagi a răbufnit după eșecul cu CS U: "Se ajunge la penibilitate! Chiar așa am ajuns?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 20:12

 Gheorghe Hagi a răspuns acuzațiilor de blat de la meciul câștigat de Viitorul în fața Astrei etapa trecută (2-1), după ce astăzi echipa sa a fost învinsă în ultimele minute de CS U Craiova (0-1).

"Deranjez foarte tare, probabil trebuie să dispar, să mă duc în altă parte. Acum am o dezamăgire pentru ce se spune despre mine. Probabil cel mai bine e să dispar din fotbalul românesc.

Se ajunge la penibilitate. N-aveți respect pentru copiii ăștia tineri? Să se scrie orice despre mine. Dar chiar așa am ajuns? Unele lucruri sunt fabricate, făcute bine, contra mea. lipsă totală de respect", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

Legat de partida cu CS U, antrenorul Viitorului a declarat că fotbaliștii săi trebuie să se obișnuiască să joace din 3 în 3 zile. 

"Am avut o bară, nu am marcat, apoi au dat ei. Fotbalul de performață se joacă la trei zile, cu toate că ne-am dori mai multe zile de odihnă. E bine că jucăm din 3 în 3 zile, jucătorii trebuie să se obișnuiască dacă vor să facă performanță, altfel vor claca", a concluzionat Hagi.

"M-am simțit destul de bine, nu am avut reușite, fazele pe care le-am avut le puteam fructifica altfel. Este un meci greu și pentru Steaua, sperăm să rămână aceeași distanță. Este presiune și pentru noi" George Țucudean

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
sexilian
sexilian  •  07 Aprilie 2017, 08:41

blat cu manta.....in ioropa gheghe sta capra cu eleganta de poarta alba......

1716493408582631
Robert Szi  •  07 Aprilie 2017, 08:01
Postat de Marius Ghenghiu pe 06 Aprilie 2017, 23:55

Voi sunteți duși cu pluta ? Ce blaturi a făcut Hagi cu Dinamo si Steaua, ca sa scape de retrogradare ? Pe ce va bazați ? Pe ce credeți voi si nici măcar nu aveți vreo dovada câtuși si puțin clară in acest sens. V ați găsit sa riște Hagi chestii penale in plină perioada de activitate intensa DNA in Ro. Cine naibii mai risca astfel de lucruri ? A, ca se făceau chestii de genul, e clar, evident, chiar si eu am auzit discuții de genu când negociau meciuri in ligile inferioare. Dar acum, in ziua de azi, cine satana sa mai riște astfel de lucruri?

cu steaua cam toate meciurile de la acel 2-5 .. vreo 5-6 ani de blaturi

1716493408582631
Robert Szi  •  07 Aprilie 2017, 07:55
Postat de invinctus pe 06 Aprilie 2017, 20:59

Nu ai facut blat ??? Cu Steaua si cu Dinamo ai facut cand ati scapat ca niste mizerii de retrogradare ??? Sau i ai batut pe drept ?? !!

cu steaua da.. a fost clar.. insa cel cu Dinamo.. au dat golul victoriei in minutul 91.. a fost putin noroc.. blat nu

Vezi toate comentariile (19)
Comentează