FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 0-0

Hagi clarifică situația lui Țucudean: "A zis că nu poate juca din 3 în 3 zile, ne-a părăsit când a fost mai greu"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 21:04

După meciul disputat de Viitorul împotriva celor de la Voluntari (0-0), Gheorghe Hagi a detaliat situația lui George Țucudean, care a refuzat să mai joace pentru campioană și a plecat din cantonament. 

"Adevărul e că Țucudean nu a mai rămas în cantonament, a zis că nu mai poate să joace din 3 în 3 zile și a vrut să plece acasa. Toată strategia mea a fost cu el. Din pacate, ne-a părăsit când a fost mai greu.

E primul jucător care refuză să joace. Vom face o ședință, ne vom gândi la ce vom face, e ceva nou în România. Eu știu că jucătorul are drepturi, dar are și obligații", a spus Hagi la LookTV. 

GSP a dezvăluit scandalul în care a fost implicat George Țucudean (detalii AICI), după ce ar fi sărit la bătaie cu secundul lui Hagi, Cătălin Anghel, însă Viitorul a negat informațiile într-un comunicat de presă publicat astăzi. Gheorghe Hagi a confirmat că Țucudean a plecat din cantonamentul campioanei.

 În ce privește faptul că Viitorul a bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, Hagi a invocat problemele pe care fotbaliștii săi le au în ultimii 30 de metri.

"În meciul ăsta am avut 10 ocazii, dar e greu în ultimii 30 de metri. Sunt mulțumit de modul în care au jucat. Se creează atificial o presiune mare pe noi, din toate punctele de vedere.

Trebuie să mergem înainte. Adversarul s-a apărat bine. Am pierdut până acum două meciuri în minutul 92, cu Sepsi și Dinamo", a adăugat tehnicianul campioanei pentru sursa citată.

După cinci meciuri în Liga 1, Viitorul are doar 4 puncte și ocupă abia poziția a zecea.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (18)
para.para
para.para  •  09 August 2017, 00:02

Dat fiind faptul ca Viitorul este un club de fotbal din Romania care-si desfasoara activitatea in Romania, intrebarea logica este: Oare jucatorii si-au primit salariile sau si mai important, banii pentru castigarea campionatului?

1763887750508605
Calin Francu  •  08 August 2017, 23:36
Postat de ge0x pe 08 August 2017, 23:18

Viitorul e ACADEMIE. E o echipa unde se dezvolta tinerii fotbalisti. Hagi a bagat banii lui din buzunar in fotbal. Nu are sute de milioane de euro sa cumpere jucatori. A castigat campionatul pt ca fcsbeu nu a fost in stare cu regheblat si mimi. A zis omul..ca nu e vina lui ca a castigat campionatul. Echipa a jucat si asa s a nimerit. Luav as f3tz3l3 in |>₩la la toti care il vorbiti de rau pe Hagi.

A luat campionatul ca asa a vrut astra craiova , cfr - de ce crezi ca a fost zburat Miriuta plus liga si arbitrii. Restul sint povesti , acum se vede ce valoare a avut viitorul e praf o campioana facuta de altii

ge0x
ge0x  •  08 August 2017, 23:23

Tucudean e un qarlit , tradator. are tacsomare bani si daia are atatea bas ini in cap. Asta e om de 2 bani, fotbalist 0

Vezi toate comentariile (18)
Comentează