FOTBAL  »  Superliga  »  ADUNARE GENERALĂ FRF

Hai noroc! Ce ”atenții” au primit membrii votanți de la Adunarea Generală a FRF

Câteva suveniruri după prezența la ședința FRF pentru oamenii care susțin forul federal
Câteva suveniruri după prezența la ședința FRF pentru oamenii care susțin forul federal

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Membrii votanți din Adunarea Generală a FRF au primit o ”atenție” în camera de hotel, câte 12 sticle de bere. La care s-au adăugat echipament și mingi cu însemnele federației.

Clinchetul vesel al sticlelor de bere a umplut dimineața de sâmbătă, când membrii Adunării Generale a FRF au părăsit hotelul, Rin Grand, în care Federația i-a cazat pentru ședința din Capitală. Explicația este simplă.

"Dacă Mircea Sandu obișnuia să ofere câte o cravată Bigotti și câte o plachetă cu Național Arena, Răzvan Burleanu a schimbat registrul.

În cameră, toți membrii Adunării Generale au găsit câte 12 beri la sticlă Bergenbier, sponsorul "naționalei", iar dimineața, când au părăsit hotelul spre a merge spre sediul FRF, sticlele se auzeau în sacoșă cum se ciocneau vesel. Câțiva au lăsat cadoul drept bacșiș pentru femeile de serviciu, dar mulți și le-au luat cu ei", au povestit câțiva dintre cei care au asistat la scenă.

În plus, celor 205 membri li s-au mai oferit echipament de la Joma și mingi cu însemnele FRF. Plus tichetele de meci la finala Cupei României.

Cina dinaintea ședinței Adunării Generale a fost savurată de către cei prezenți. "S-a servit mâncare tradițională, s-a mers pe bucătăria românească, iar lumea era satisfăcută. Nu s-a întrecut limita cu băutura, mai ales că a doua zi era ședința", au comentat membrii forului de conducere din fotbalul intern.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează