FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CLINCENI 0-1

HERMANNSTADT - CLINCENI 0-1. Vasile Miriuță, reacție după al doilea eșec al lui Ruben Albes: „Nu am înțeles, chiar nu pot să îmi dau seama. E prima dată în carieră”

Vasile Miriuță, reacție după al doilea eșec al lui Ruben Albes
Vasile Miriuță, reacție după al doilea eșec al lui Ruben Albes

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 19:02 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 20:44

Academica Clinceni s-a impus pe terenul lui Hermannstadt, scor 1-0. Vasile Miriuță (51 de ani), antrenorul dat afară de la Sibiu, încă nu înțelege motivul demiterii. 

Neînvins în play-out, Vasile Miriuță a fost dat afară cu 9 etape rămase de disputat. A fost înlocuit cu spaniolul Ruben Albes (35 de ani), antrenor fără experiență. 

Vasile Miriuță: „Nu schimbi când echipa merge bine”

„Părerea mea, dar nu vorbesc doar pentru că am fost eu antrenor la Hermannstadt, e că atunci când ceva merge, nu schimbi. Echipa juca bine cu Miruță, am bătut Târgoviște, am făcut două egaluri importante, unul cu Sepsi. Se formase o familie, echipa juca bine. Nu am înțeles, chiar nu îmi dau seama de ce s-a făcut această schimbare.

Eu sunt în litigiu cu Hermannstadt, e pentru prima dată în cariera mea de antrenor. Sunt banii mei, pentru care am muncit. A fost o discuție de două minute după meciul cu Sepsi. Mi-au zis că nu se mai vrea colaborarea cu mine. Singurul argument a fost că se vrea un joc mai ofensiv, spectaculos”, a declarat Vasile Miriuță la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„M-a surprins că Debeljuh a jucat din prima. Dar dacă antrenorul așa a decis... Nu spun neapărat că a greșit, dar nu s-a antrenat normal în ultimele săptămâni. Eu îl cunosc foarte bine pe Gabriel”
- Vasile Miriuță

VIDEO / Ilie Poenaru: "Este al treilea meci în care nu primim gol, avem o organizare foarte bună"

Clasament play-out Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

DINAMO - FCSB 0-3 // Eșecul suferit a pus capac » DDB e gata de următorul pas: „Suntem nerăbdători”

Dan Petrescu vrea la CFR Cluj un atacant din Liga 1: „Merită să joace la un nivel bun”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
geogeo
geogeo  •  26 Iunie 2020, 19:43
Postat de marcelclujnapoca pe 26 Iunie 2020, 19:31

Te+a dat afara pentru ca ai scos pe U cluj anul trecut din Liga 1 ! Urmeaza B+ul pentru Sibiu !

U Cluj nu prea face fata in Liga 2, ce sa caute in Liga 1?

1566178743642986
Vlad Hartea  •  26 Iunie 2020, 19:42

Iata ca “ nr.1 in tot si in toate” reuseste marea performata sa-i retrogradeze si pe sibieni !! Pe unde a trecut individa asta a facut numai nenorociri !! Voi, ziaristii, o sa aveti grija de ea publicandu-i toate aberatiile si pozele ei lipsite de decenta !! Tot inainte !!

gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2020, 23:41
Postat de geogeo pe 26 Iunie 2020, 19:43

U Cluj nu prea face fata in Liga 2, ce sa caute in Liga 1?

corect

Vezi toate comentariile (7)
Comentează