FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // „Câinii”, zdrobiți la Sibiu de fostul antrenor Neagoe! Rămân în afara play-off-ului » Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 22:30

Hermannstadt a învins Dinamo, scor 4-2, la capătul uneia dintre cele mai spectaculoase partide din acest sezon.

Eugen Neagoe bifează astfel prima victorie pe banca sibienilor, chiar împotriva fostei echipe.  

După etape la rândul în care Hermannstadt a trecut la limită pe lângă victoria care să-i deblocheze, sibienii n-au mai ratat această șansă contra lui Dinamo, căreia i-au predat o veritabilă lecție de fotbal.

Sibienii au intrat în avantaj la pauză după reușita lui Yazalde din minutul 15, însă repriza secundă a fost o adevărată operă de artă.  

Deian Sorescu a reaprins speranțele „câinilor” cu golul egalizator din minutul 50, reușit în urma unui șut elegant de la marginea careului . 

Exact când „câinii” începeau să viseze din nou la căldura locurilor de play-off, sibienii și-au adus aminte că n-au mai câștigat în Liga 1 din septembrie: aceștia au declanșat un asediu general la poarta lui Piscitelli și au înscris de trei ori în 17 minute.

Veteranul Răzvan Dâlbea i-a dus pe sibieni în avantaj în minutul 70, devenind, la 38 de ani, cel mai vârstnic marcator din acest sezon. 

Căpitanul Viera a înscris și el în minutul 77, iar Yazalde le-a dat lovitura de grație „câinilor” cu 3 minute înainte de final.

Golul lui Perovic, reușit în primul minut al prelungirilor, n-a mai contat decât pentru statistici. Roș-albii revin la București fără victorie și rămân în zona locurilor de play-out, postură atât de familiară în ultimele sezoane.

4.000de spectatori au asistat la meci

Hermannstadt - Dinamo 4-2

+7 FOTO

Hermannstadt: Figueiredo - Luchin, Viera, Rimane, Opruț - R. Pires, Dâlbea, L. Dumitriu - P. Petrescu, Yazalde, L. Buzan
Rezerve: Novo, Bușu, Tătar, Cordea, Offenbacher, M. Afonso, Plazonja
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, A. Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, R. Grigore - G. Moura, D. Nistor, Sorescu - Perovic
Rezerve:  Straton, Bejan, Mrzljak, Răuță, A. Mihaiu, Brito, D, Popa
Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Arbitru: Marius Avram / A1: Daniel Mitruți / A2: Stelian Slabu 
Stadion: „Municipal”, Sibiu

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, interviu acid de ziua lui » Atac dur la președintele AFAN: „Ar trebui să fie mai vizibil, dar îi plac mai mult diurnele FRF”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (495)
2036290743290484
Ion Marin  •  09 Decembrie 2019, 11:12

Umiliti de cine ?Nea Goe din Caragiale , care datorita competentei lui de mare antrenor ne-a lasat cu -18 puncte la activ?Daca avea bun simt si respect , nu se bucura atata.Inainte de a sari din craci pe marginea terenului trebuia sa priveasca inapoi si sa vada dezastrul pe care l a lasat acolo.Nu l au gonit degeaba suporterii, caracter de doi bani. Ion Marin • 08 Decembrie 2019, 12:15 ÎMI PLACE RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE SOCIOS , ce sa faca ei cu Cornel Dinu?Il iau din moarte clinica si il ingroapa, ceea ce se putea intampla , daca nu sosea la timp Ionut Negoita , pe care l au criticat si SOCIOS si Cornel Dinu.Ma intreb ce au facut ei timp de 7 ani , de cand Negoita a luat clubul.Au strans ei vreun leu , ei Socios, ei :Cornel Dinu , Mircea Lucescu ,Lucescu merge la RAPID , CLUB CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU EL, DAR NERECUNOSTINTA?, VANATORUL din cantec Ion Tiriac , carora , acest club LE A DAT NUME SI BANI.Pe unii dintre ei i a platit cu bani grei, dar ei nu vor sa dea nimic inapoi.De ce?SOCIOS si Dinu Cornel , sa si faca organizatii in fiecare judet si lunar sa mearga cineva sa i stranga si sa i verse in conturile clubului sa participe si ei la cheltuieli , sa conduca clubul printrun reprezentant impreuna cu Negoita.FITI ALTRUISTI FRATILOR , TREZITI VA PANA NU E PREA TARZIU!Bai care esti, vorba lui Becalu , da si tu ceva pentru clubul care ti adus atatea bucurii ani de zile!

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Decembrie 2019, 09:25

nistor,un *** cu chip de om,puțin ***,care n-are bani de brad,și care a sabotat,fiind veriga slabă,oricum Dinamo nu are ce căuta în play-off,să fim serioși,suntem de mijlocul clasamentului---lumea asta are nevoie de caractere,nu de inteligențe folosite în slujba răului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  08 Decembrie 2019, 13:07

Dinamo a facut un joc modest spre slab, Nistor a vrut sa-i arate lui Negoita cum e sa joci pe burta goala ! :)))Doua goluri de portar, golul 2 si 4...

Vezi toate comentariile (495)
Comentează
Close