FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Feșnic mi-a răspuns, după ce i-am scris la 3 dimineață” » Ce mesaj ar fi primit de la arbitru, după scandalul de la Rapid - FCSB

Horațiu Feșnic // FOTO: Cristi Preda
Horațiu Feșnic // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 18:13 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 18:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit azi că ar fi primit un mesaj de la arbitrul Horațiu Feșnic, după scandalul de la Rapid - FCSB, scor 1-0.

Omul de afaceri a spus după meci că i-a trimis mai multe SMS-uri centralului din Cluj. Acum, finanțatorul roș-albaștrilor spune că Horațiu Feșnic i-a răspuns, prin intermediul unei alte persoane.

Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova
ARBITRAJ
Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova

Gigi Becali dezvăluie ce mesaj ar fi primit de la Horațiu Feșnic

„Eu am greșit că i-am dat mesaje lui Răzvan Burleanu. Are dreptate dacă mi-a blocat numărul. Aș fi făcut și eu la fel. Și lui Feșnic i-am dat mesaje, la 3 și la 7 dimineața. 

Și mi-a răspuns. Feșnic mi-a răspuns prin cineva. Mi-a spus «Să mă ierte. Nu pot să-i răspund. Dar îl înțeleg. Să mă ierte. Înțeleg perfect ce a făcut»

Mi-a zis că înțelege. A spus că nu poate răspunde. Eu eram prea supărat. Sunt și eu om. I-am dat mesaje. Dar mi-a răspuns cu pace. Mi-a răspuns cu pace. Așa trebuie, să răspunzi cu pace. M-am ușurat după ce mi-a zis să-l iert”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

I-am dat și lui mesaj. I-am aflat telefonul și i-am dat mesaj. Dimineață, la 7, m-am trezit cu el în cap. Eu mă sculam cu rugăciunea, acum m-am sculat Feșnic în cap, cu hoția lui. Feșnic putea să spună «Bre nea Gigi, iartă-mă!». Aș fi zis «Bine, tată. Dacă ți-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greșit». Nu a zis nimic! «Am greșit, nea Gigi, iartă-mă!». După ce distrugi oameni, măcar să spui iartă-mă. Dacă spui asta, ai scăpat de mine. Gata, bă Feșnic, ai scăpat. Nici măcar... Nimic. Îți dai seama?  El nu știu ce a fost, dar va pierde.... Nu știu pe ce a făcut asta la meci. Nu pot spune dacă a fost vorba de bani, dar va pierde de zeci de ori mai mult. 

- Gigi Becali, luni

VIDEO. Totul despre CSU Craiova - FCSB

Citește și: 

Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

MM Stoica a primit replica dinspre Rapid: „Onea animal? Atunci Edjouma ce e, criminal în serie?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 Aprilie 2023, 13:51
Postat de inshallah pe 27 Aprilie 2023, 13:20

de unde stii cat a avut fesnic la scoala?

Nu de Feșnic e vorba, ci de Becali.

inshallah
inshallah  •  27 Aprilie 2023, 13:20
Postat de ortega pe 26 Aprilie 2023, 20:41

Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul ... Ați uitat notele acestui personaj sinistru de la școală ? 5 pe linie , și 5-ul ăla cu brânza lui tac-su ... Deci un *** repetent dă lecții ? Unde trăim ? O *** absolută , cu IQ subunitar e tartorul fotbalului românesc ? Pleacă mă *** , dute cu șut !

de unde stii cat a avut fesnic la scoala?

angorkha
angorkha  •  27 Aprilie 2023, 09:12

Întrebarea e de ce are Gigi numărul de telefon al unui arbitru, și mai mult, îl și contactează direct… E permis?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează