FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

VIDEO „Le-am arătat FCSB-iștilor că nu banii primează” » Discursul rapidistului-recordman, după victoria din derby

E sărăbătoare generală în tabăra Rapidului / foto: Raed Krishan (GSP) +37   FOTO
E sărăbătoare generală în tabăra Rapidului / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 10:29 / Actualizat luni, 16 august 2021 10:59

Horațiu Moldovan (23 de ani), goalkeeper-ul care a securizat poarta Rapidului în primele cinci etape, i-a „înțepat” pe rivalii de la FCSB, imediat după triumful giuleștenilor din derby-ul de duminică seara, încheiat 1-0

La 23 de ani, Horațiu Moldovan trăiește cele mai intense momente ale carierei. E titular la Rapid, una dintre echipele de tradiție ale campionatului. Mai mult, a fost integralist în primele cinci etape și nu a primit nici măcar un gol

La finalul întâlnirii de aseară de pe Arena Națională, Horațiu Moldovan a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea parcurs, însă a ținut să le transmită un mesaj și celor de la FCSB.

Horațiu Moldovan: „Le-am arătat FCSB-iștilor că nu banii primează la fotbal”

„Ne bucurăm din plin că i-am bătut pe cei de la FCSB. Am bucurat acest stadion plin de suporteri minunați care ne susțin în toată țara. Știam că va fi sold-out, m-au luat emoțiile, m-am bucurat. Nu pot descrie fanii Rapidului în cuvinte. Sper să țin poarta neatinsă cât mai mult timp, tot campioanul dacă se poate. Nu ne uităm la clasament, doar ne bucurăm că nu am primit gol. Sperăm ca la finalul campionatului să ne clasăm pe un loc cât mai bun. 

Probabil că i-aș fi râs în nas celui care mi-ar fi spus că nu voi primi gol în primele 5 etape. Le-am arătat FCSB-iștilor cine e mai bună. Ne-au ironizat toată săptămâna, dar noi le-am demonstrat pe teren. Le-am arătat că nu banii primează la fotbal”, a spus Horațiu Moldovan. 

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

25 de milioane de euroeste diferența dintre cotele de piață ale celor două echipe: lotul FCSB-ului este cel mai valoros din Liga 1, valorând 31 de milioane de euro, în timp ce Rapidul se situează în subsolul clasamentului din acest punct de vedere, cu o valoare de doar 6 milioane de euro, conform transfermarkt.com

Daniel Pancu surprinde după Rapid - FCSB: „Rapid se află acum în cel mai greu moment”

La primul derby după revenirea în Liga 1, Rapid a reușit să câștige meciul cu FCSB, 1-0, după un joc foarte bun al trupei lui Mihai Iosif.

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucată în fața a 35.000 de fani, Daniel Pancu, fost antrenor și jucător la Rapid, a comentat disputa și a explicat care au fost atuurile giuleștenilor, dar și care sunt problemele celor de la FCSB.

„Cred că este o victorie meritată. Este o victorie a disciplinei. Rapidiștii au întâlnit un adversar mai bine cotat, dar acest lucru nu s-a văzut. Toți cei implicați la Rapid merită nota 10! Respect maxim pentru toți cei de la Rapid. Echipa a demonstrat că este o echipă cu pretenții, care se va bate pentru primele 6 locuri.

Rapid se află în cel mai greu moment acum, după victoria cu FCSB. Trebuie să știe cum să gestioneze momentul. Celelalte echipe vor trata Rapidul cu maximă seriozitate”, a declarat Daniel Pancu, potrivit digisport.ro.

Citește și alte știri de actualitate: 

Steaua, ironii la adresa FCSB în timpul derby-ului cu Rapid » Ce a postat CSA

VIDEO Dinu Todoran, ieșire nervoasă la conferință: „Doar de noi vorbiți că facem schimbări! Vă mai zic o dată, nu Gigi Becali face asta”

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (6)
andy_dm
andy_dm  •  17 August 2021, 09:32
Postat de corectu pe 16 August 2021, 11:15

NOROC de autogol altfel în repriza secundă erați numai pe jos. Arbitraj 15% favorabil Rapidului.Sincer,aveți o echipă modestă. Vinovați de înfrângere sunt cei de la Steaua care au dat dovadă de aroganță spunând că Rapidul e o echipă nou promovată.

Arbitraj 15% favorabil clonei fecesebiste, mascaricii echipei fara idenitate si fara palmares s-au tavalit de cateva ori in frunte cu *** Tanase, iar la un moment dat au avit o tentativa sa iasa afara ca pe vremea lui Deaconu Bricheta, celebrul fecesebist care arbitra pe fc fcsb, iar acum conduce arbitrajul romanesc. Cat despre faptul ca Steaua ar avea vreo vina... trezeste-te, omule, Steaua e in liga 2, ce treaba a avut cu meciul dintre Rapid si sinistra clona fc fcsb?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  16 August 2021, 17:06

Steaua Bucuresti se afla in Liga 2 a si joaca un fotbal frumos sub bagheta lui Oprita, FCSB ul insa dirijat telefonic de Jiji ciobanete joaca mioritic fara orizont, fara strategie, fara nimic, doar declaratiile jucatorilor si aerele fara valoare din teren ies la iveala, cu alte cuvinte SUNT PRAF SI PULBERE !!! Rapidul nu a jucat deloc frumos, dar s a aparat bine, a pus osul cum se spune in fotbal, a tras de timp cat a putut si in final a luat cele 3 puncte meritat pana la urma, daca ne gandim ca scopul scuza mijloacele ! FCSB drum bun spre locul 10-11 !

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  16 August 2021, 12:27

O minte desteapta a spus: „dati un banut in plus si cumparati-va identitatea (nume ,culori,palmares)”. Noroc ca nu era Clotilde pe atunci! Cu aceasta „identitate” ati strabatut desertul de la liga 4 la liga 1 insotiti mereu de „*** frumosi” ai Giulestiului de la cel de cativa ani pana la cei de varsta lui Puiu Ionescu pe care l-am vazut aseara. Asa ati putut capata ambitia ,simpatia si poezia specifica acestei echipe din vremuri mult trecute cu Andrei (Raducanu) Lupescu, Dan Coe ,Motroc, Greavu-Dinu, Jamaiski- Nasturescu, Niky Dumitriu, Puiu Ionescu , Codreanu si altii si mai de demult,istoria fiind locul de unde ne tragem forta prezenta. Tineti-o tot asa si veti duce gloria si-n anii ce urmeaza. Hai Rapid!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close