FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-1

CRAIOVA - FCSB 2-1. Ilie Dumitrescu a surprins în direct: „Steaua e în Liga a 4-a, e clar!”

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 00:11 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 00:20

După victoria Craiovei cu FCSB, 2-1, Ilie Dumitrescu a uimit cu declarațiile făcute la adresa celor de la FCSB.

După ce mult timp a susținut echipa lui Gigi Becali în disputa pentru identitatea Stelei, Ilie Dumitrescu a spus în această seară, deranjat de ultimele acțiuni de la formația din Liga 1, că adevărata Steaua este echipa din Liga 4.

„Steaua e cea din Liga 4! Clar aia e Steaua, având în vedere tot ce s-a întâmplat de când s-a privatizat noua societate. Ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța!

E afacerea lui Gigi Becali, nu-l interesează performanța! Nu sunt surprins de absolut nimic! Se pare că Gigi nu vrea să câștige, nu mai are interes! Poate că e mai important să facă el totul acolo și nu mai contează dacă pierde sau nu. Poate că să facă tot e cea mai importantă victorie pentru el! 

Nu mai am niciun sentiment! Echipa care o scotea pe Ajax din Europa League, care făcea trei reprize bune cu Chelsea... S-a întâmplat ce s-a întâmplat, a trecut! Asta e strategia pe care a ales-o”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO. Ilie Dumitrescu: „Asta-i Steaua! Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?” + ce i-a strigat înainte să închidă telefonul

Bogdan Vintilă, după încă un joc modest: „Sunt foarte supărat!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (55)
lake1001
lake1001  •  13 Iulie 2020, 04:13

Felicitãri Ilie. Bravo. Si Duckadam s-a lepădat de Cioban. Nu mai vorbiţi de el, se stinge singur. Acum ajutaţi STEAUA, România are nevoie de fotbal curat ca să revină in Europa.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  13 Iulie 2020, 08:33

Steaua e' numai una si este in liga a 4 a !! Asa cum au consfiintit toate instantele de judecata ! Numele Steaua si nu fcsb, faptul ca joaca in ghencea nu ar trebui sa mai creeze confuzie asa cum ciobanul incearca cu sprijinul unei prese corupte sa induca lumea in eroare

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Iulie 2020, 08:11
Postat de corectu pe 13 Iulie 2020, 07:44

Ilie,cum a ajuns Steaua din Liga I în Liga a IV-a?Cum te lansezi în concluzii care n-au suport real. Craiova-Steaua,blat.Știe și G.B.Și Ilie.

Tu stii cum a ajuns Glasgow Rangers in liga a patra?! Si Fiorentina, si Parma si atatea altele?! Simplu: Din anumite motive - mai ales financiare - societatea si-a incetat activitatea. S-au format alte societati care au preluat LEGAL marca respectiva, cu tot ce contine, si au reluat activitatea de la zero!!! Asa si Steaua.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează