FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu râde de Gigi Becali, după noua inovație tactică anunțată de patronul FCSB: „Cine știe ce a văzut el, vreo telenovelă, ceva”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 15:54 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 16:53

După ce Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că vrea să-l folosească pe Ovidiu Popescu (28 de ani) pe postul de fundaș central, Ilie Dumitrescu a ironizat imediat planul, scoțând în evidență că mijlocașul nu poate da randament jucând doar în apărare.

Becali a reafirmat că nu va mai băga bani în transferuri, întrucât FCSB nu a luat titlul și are șanse să se califice doar în grupele Conference League. În cazul în care nu va găsi un fundaș central „gratis și bun”, finanțatorul roș-albaștrilor ia în calcul reprofilarea lui Ovidiu Popescu în axul defensiv.

„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj
DINAMO
„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali

„Eu îl urmăresc pe Gigi Becali, îi urmăresc mișcările. A înțeles unde trebuie să întărească echipa. În principiu, sunt de acord cu Gigi, și el a spus că are nevoie de fundași centrali. Asta spun și eu. Dar sunt două poziții care trebuie acoperite la FCSB. Au nevoie de 1, 2 fundași centrali și de un număr 9, de un atacant, unde au forțat în ultima vreme cu Florinel Coman sau Tănase.

Inovația asta cu Ovidiu Popescu însă nu am ascultat-o. A băut ceaiul la 5, îl cunosc foarte bine. Cine știe ce a văzut el, vreo telenovelă, ceva.. Și acum Ovidiu Popescu a devenit fundaș central. Nu se poate juca cu Ovidiu Popescu fundaș central. Nici măcar cu el fundaș dreapta. 

Este un jucător care îți aduce un plus, îmi place foarte mult, dar el e mijlocaș central. Mai este acolo Șut și mai este Edjouma, deci ai de unde să alegi”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Gigi Becali, patron FCSB: „Ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central!”

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da! 

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

VIDEO. Lucian Sânmărtean: „M-au surprins unele jocuri făcute de FCSB în acest sezon de Liga 1”

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

VIDEO Mesajul în limba română al lui Dusan Uhrin pentru fanii dinamoviști, înainte de returul barajului cu U Cluj

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
Syryus
Syryus  •  27 Mai 2022, 18:12

Vlad și Mamut cei mai potriviți pentru postul de apărători centrali Gigi cum de nu ți-a venit ideea ???!!!

ucv1948
ucv1948  •  27 Mai 2022, 17:17
Postat de gigi.gheorghe pe 27 Mai 2022, 16:07

Nu e frumos sa razi de nea gigi, idolul atator fcsbisti gspisti.

*** lui Dumnezeu pe Pamânt este Gigi , un adevarat sfânt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  27 Mai 2022, 16:30

Asta merita un premiu!!!!,,După ce Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că vrea să-l folosească pe Ovidiu Popescu (28 de ani) pe postul de fundaș central, Ilie Dumitrescu a ironizat imediat planul, scoțând în evidență că mijlocașul defensiv nu poate da randament jucând doar în apărare.,,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează