FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB: „E important să știi arta asta. Aici trebuie să mai lucrezi”

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 09:06 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:01

La finalul meciului CFR Cluj - FCSB 1-1, derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1, Ilie Dumitrescu a avut un mesaj pentru Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

După ce FCSB a făcut două schimbări la pauză (Dawa, în locul lui Șut și Cordea, în locul lui Miculescu), fostul mare internațional i-a transmis lui Gigi Becali să se gândescă de două ori înainte de a scoate jucători la pauză sau în prima repriză. 

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut
CFR CLUJ - FCSB 1-1
3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB 

„E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză... De exemplu, lui Gigi i s-a părut că Andrei Cordea nu se ridică la un nivel foarte bun și a zis «Bun, hai pe bancă!» Încet, încet, îi iei din personalitate. La fel a fost și în cazul lui Florinel Coman. Edjouma a pățit la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. 

Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi. La aspectul ăsta, cum să gestioneze mai bine relația asta. Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să vrea ca lumea să execute ceea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Prima repriză a fost foarte sla­bă. N-am fost suficient de buni. Ăsta e fotbalul, nu știi niciodată cum începi meciul. E bine că l-am terminat bine. Fiecare săptămână e diferi­tă, asta e săptămâna Farului. Mai sunt meciuri multe până la final, se pot întâmpla multe. Le mulțumim suporterilor pentru tot ce-au făcut pentru noi. 

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO Deian Sorescu, declarații după duelul cu CFR: „Mă bucur mult pentru Coman”

Citește și:

Asta-i ultima! Petrescu l-a exasperat pe Panduru: „Las-o încolo, am ajuns să comentăm și asta?!”

Florinel Coman a dat cărțile pe față după derby-ul cu CFR Cluj: „Nimic! N-a mers nimic! Trebuie să fim bărbați”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Aprilie 2023, 13:00

ID este un mare discipol a lui Daniel Boruga ...el imprastie peste tot cuvantul gurului sau ...no problem ...de ce crede ID ca este destept ?...ca este in masura sa dea sfaturi ?...romanii n ar trebui sa l asculte pe ID...

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  10 Aprilie 2023, 12:06
Postat de anticenzuralasport pe 10 Aprilie 2023, 10:23

Ilie Dumitrescu de ce nu vorbește de schimbările la pauză făcute de Hagi ? Răspuns... pentru că schimbările nu sunt o problema decât pentru audienta presarilor ! La fel că licență Pro !

Pentru că Hagi e antrenor, a fost cel mai mare jucător român, a jucat la Barcelona și Real Madrid. Doar tu poți spune că nu se pricepe la fotbal... Pe când *** Tău, pentru care postezi zi de zi minciuni sinistre pe acest forum, e doar un fost vânzător de brânză și iaurt, un fost (și viitor) pușcăriaș, fără pic de școală, care nu se pricepe la nimic dar de ani de zile vorbește la TV despre antrenori, jucători, tactică, schimbări, etc. Nici în Africa Centrală nu cred să existe un personaj atât de josnic. Dacă mâine s-ar face un concurs de oierit sunt sigur că ciobanul se pricepe la oi cum se pricepe și la fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

username_2
username_2  •  10 Aprilie 2023, 11:49

ăsta nu-i Ilie de la sculărie?...sau de la vopsitorie, dacă ne aducem aminte cum îl vopsea pe perlache Radaslavescu, cea mai bună afacere a lui Giginho, cea mai bună

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close