FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport
Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 18:15 / Actualizat marti, 14 martie 2023 18:34

Cristian Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit că atacantul brazilian Jo (35), pe care campioana îl testează în aceste zile, are „4-5 kilograme în plus”.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate pe 6 martie, CFR Cluj ia în calcul transferul atacantului brazilian Joao Alves de Assis Silva, cunoscut drept Jo, legitimat în trecut la cluburi precum Corinthians, ȚSKA Moscova, Manchester City și Galatasaray.

Jo a ajuns la Cluj-Napoca, a efectuat vizita medicală și este testat în aceste zile de staff-ul tehnic și medical al campioanei României.

A câștigat 4 trofee cu FCSB și ar accepta să vină antrenor: „M-aș înțelege cu Gigi Becali”
FCSB
A câștigat 4 trofee cu FCSB și ar accepta să vină antrenor: „M-aș înțelege cu Gigi Becali”

Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu a precizat zilele trecute că Jo „este puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu”, iar Cristian Balaj l-a completat astăzi: „Are 4-5 kilograme în plus”.

Prezent în studioul DigiSport, Ilie Dumitrescu a părut amuzat de situația atacantului cu 20 de meciuri pentru naționala Braziliei. „Eu nu cred că va semna cu CFR. Au încercat. L-au văzut...”, a spus acesta.

Cristian Balaj, președinte CFR Cluj: „Vom decide în aceste zile”

Cristian Balaj a afirmat că CFR Cluj nu a decis încă dacă-i va oferi un contract lui Jo, având în vedere condiția fizică a acestuia. Jo n-a mai jucat din noiembrie 2022, când era legitimat la Ceara SC.

„S-au făcut anumite teste, urmează să decidem în aceste zile. Suntem în căutarea unei soluții pe plan ofensiv.

Care este problema dacă era retras? În această perioadă, după ce s-a încheiat perioada de transferuri, poți aduce doar jucători liberi de contract. E liber de contract, s-a răzgândit omul (n.r. - cu privire la retragere). Nu știm în acest moment ce vom face, urmează să fie analizat”, a transmis Balaj.

Experimentul similar cu Julio Baptista n-a funcționat

CFR Cluj se teme să nu repete experiența cu Julio Baptista din 2018, când l-a transferat pe brazilianul trecut pe la Real Madrid și Arsenal după un an și jumătate în care acesta nu mai jucase fotbal.

Cu kilograme în plus, Julio a apucat să joace doar 3 meciuri la CFR în ciuda salariului uriaș, de 40.000 de euro pe lună, apoi a semnat rezilierea în plin sezon, luna martie.

A apărut Jo. L-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. E clar, n-a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată nu s-a semnat nimic. A făcut o vizită medicală.

N-aș vrea să vină doar să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină aici puțin pregătit. El e nepregătit total.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1: 

Duckadam a spus cine e favorită la titlu: „FCSB are un mare handicap”

Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie! Vă dau cuvântul meu de onoare”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Martie 2023, 19:19

Cum au jucat atâta timp Alibec și Budescu în aceasta " Super Liga " poate și un brazilian care a arătat ceva la viata lui de forbalist! Este în teste și dacă va confirma ,atunci sa vedem cine rade la urma ! ( 3 luni nu pierzi mare lucru dacă îl încerci)

kordell
kordell  •  14 Martie 2023, 19:17

Are 4-5 kile in plus si nici `n-a scapat la sarmale inca :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează