FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ilie Dumitrescu, reacție drastică la adresa lui Dan Petrescu: "Pe bune? Nu se poate așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 20:15

Ilie Dumitrescu este surprins de comportamentul lui Dan Petrescu, dar și de declarațiile pe care acesta le dă în ultima vreme. Fostul mare internațional român și jucător al Stelei nu înțelege ce se întâmplă cu antrenorul CFR-ului. 

"Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, nu credeam că poate să dea o astfel de declarație (n.r. "Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici").

Nu mi-am imaginat vreodată că poate să zică așa ceva. Pe bune? Când l-am auzit nu mi-a venit să cred.

Ok, e o presiune mare asupra lui. A cedat. Nu am crezut că pot să-l văd pe Petrescu așa cum l-am văzut la meciul cu Viitorul când avea 2-0. Trebuie să se controleze.

Are un comportament care nu-l mai reprezintă. E un profesionist desăvârșit, dar asta nu-ți dă dreptul să ai asemenea ieșiri. Nu se poate așa ceva . Nu spun că a înnebunit, dar nu se poate aşa ceva. Cu siguranţă că nu a înnebunit, dar trebuie să se cenzureze", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

"Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară!" Dan Petrescu 

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (30)
ss.lazio
ss.lazio  •  24 Aprilie 2018, 23:01

E bolnav Dan Petrescu, dar nu mizerabil, precum Fotbal Club FCSB și a ei sIeahta de infractori recidivisti.

para.para
para.para  •  24 Aprilie 2018, 23:21

Nu iese fum fara foc. Are si Petrescu dreptate. Omul chiar pune suflet in ceea ce face si nu-i convine sa fie furat. Alde Dica normal sa fie calm pe banca cand stie ca are meciul castigat din start.

digei
digei  •  24 Aprilie 2018, 21:08

Inseamna ca toti suntem nebuni. Vede o tara intreaga cu ce ardoare se joaca impotriva CFR-ului, cu cat devotament se arbitreaza pro FCSB si cat de usor se lasa batuti, egalati cand joaca cu echipa lui Becali. Li se par televiziunilor finantatoare ca Becali n-a mai luat cam demult titlul si i l-au pus deoparte? Asa vor sa faca audiente? Sa nu uite ca aceste jocuri subterane se p[ot rasfrange si asupra audientelor de la anul, ia sa boicoteze toata suflarea anti FCSB toate transmisiile televizate din liga I. Ca semn de protest la ceea ce se intampla. Dupa ce ca au de departe cei mai multi bani mai sunt si ajutati de arbitri, echipele adverse se dau la o parte si rup terenul cu CFR-ul. Nu, asa nu merge, mai ganditi-va.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează